2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سختگیریهام برای جهیزیه نبود خودم وسواس داشتم .۲۸ سالگی ازدواج کردم ولی نه با سن بالا .

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

عزیزم جهیزه مهم نیست اگه خواستگار خوب اومد در حد توان جهیزیه بدید ... در حد این که زندگی کنید خیلی چیزا در طول زندگی میتونید بخرید و زیاد کنید ... 

من به خانواده با اینکه میتونن گفتم برام زیاد چیزی نگیرند در حد وسایل ضروری و واجب ... بقیه خودم کم کم بعد ازدواج میگبرم .... 

نه بابا پول دستت باشه یه ماهه میشه جهیزیه روخرید‌...بعدشم ازالان بخری ازمدمیوفته

میشه یه سری چیزا خرید ... من مامانم از ۱۸ سالگیم شروع کرد برقی ها رو خرید ... الان هم اونا گرون شده هم جنس اصل نیست رفت دوتا تیکه دیگه جدید بگیره مغازه دارا میگفتند دیگه به اون کیفیت نیست و چقدر خوب خریدید از قبل ... 

میشه یه سری چیزا خرید ... من مامانم از ۱۸ سالگیم شروع کرد برقی ها رو خرید ... الان هم اونا گرون شده ...

انقد از این حرف بدم میاد 😂

پس خریدای بعد از شما سوتفاهمه؟

مایی که میخواییم فردا یا پس فردا خرید کنیم آشغال میخریم؟ 😏

انقد از این حرف بدم میاد 😂 پس خریدای بعد از شما سوتفاهمه؟ مایی که میخواییم فردا یا پس فردا خرید ک ...

منظور اینه به اون کیفیت قبل نیست .... و اکثرا دیگه ساخت چین هست مثلا کریستال ناخمن آلمان که اصل باشه کم هست اگه پیدا کنی یه قندون ۸۰۰ هزار تومان هست ...  گرون شده همه چیز ممکنه و ممکنه برای هزینه یه مارک پایین تر  خرید ...