جهیزیه دوستمو دیدم ،عالی بود،من هنوز جهیزیه نگرفتم ،وقتی میبینمشون حسرت میخورم ،گناه دارم ،مامانم میگه تو این ۴ سال مشغول ازدواج میشی ولی نه خواستگار خوب نه جهیزیه به چه درد میخوره؟همین چیزاس که آدمو مجاب میکنه سنش بره بالا با یه سن بالا ازدواج کنه،توقعاتو سخت گیری ها،شما هم این موردی دارین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا پول دستت باشه یه ماهه میشه جهیزیه روخرید...بعدشم ازالان بخری ازمدمیوفته
میشه یه سری چیزا خرید ... من مامانم از ۱۸ سالگیم شروع کرد برقی ها رو خرید ... الان هم اونا گرون شده هم جنس اصل نیست رفت دوتا تیکه دیگه جدید بگیره مغازه دارا میگفتند دیگه به اون کیفیت نیست و چقدر خوب خریدید از قبل ...
انقد از این حرف بدم میاد 😂 پس خریدای بعد از شما سوتفاهمه؟ مایی که میخواییم فردا یا پس فردا خرید ک ...
منظور اینه به اون کیفیت قبل نیست .... و اکثرا دیگه ساخت چین هست مثلا کریستال ناخمن آلمان که اصل باشه کم هست اگه پیدا کنی یه قندون ۸۰۰ هزار تومان هست ... گرون شده همه چیز ممکنه و ممکنه برای هزینه یه مارک پایین تر خرید ...