2777
2789
عنوان

چقدر بعضی مردا باشعورن

722 بازدید | 66 پست

باشعورترینشون رو که دیدم شوهرمه.خیلی دوستش دارم ۴ساله ازدواج کردیم هنوز میره سر کوچه دلمون تنگ میشه.مامانم اینا برقشون رفته بود رفت دنبالشون اوردشون انقد احترام گزاشت بااینکه خسته بود حسابی.بااینکه کلا رفتارش سنگینه ولی تو خونه همش داریم شوخی میکنیمو میخندیم در حدی که اصلا دلمون نمیخواد جایی بریم فک میکنیم ضرر میکنیم.خیلی بدغذاست ولی بخدا غذا هرچییی درست کنم انقد تشکر میکنه و بوسم میکنه.حتی دوس نداشته باشه نون میخوره یکم ولی توقع نداره ازم.نمازش حتی یکم دیر نمیشه.دلسوز بقیه هست تا حد توان کمک میکنه به بقیه.من الگوم رو شوهرم گزاشتم تو زندگیم.توروخدا دعا کنین همیشه اینجوری باشه.یه مشکلی براش پیش اومده دلم برای مظلومیتش میسوزه در حقش داره اجحاف میشه...ببخشید چون مسئلش کاریه نگفتم❤

نمیخواستم فخر بفروشم خانومایی که با شوهرشون مشکل دارن،منم بی مشکل نیستم،اما خوبیای شوهرتون رو حتی ریز ریزارو برای خودتون بزرگ کنین تا بشه قوت قلبتون.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه استارتر

بچه ها میشه لطفا برا دو تا تاپیک هام گزارش بزنید

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

الان حسودا میگن پز میدی .من خوشحال شدم از خوندن تاپیکت 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

انشالله خدا کمکش کنه خیلی خوشحال شدم

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌