سلام بچه ها یبار دلم انقد تنگ بود که تاپیک زدم یه حاجت تو دلمه و به نفس حقتون ایمان دارم منو به یه صلوات مهمون کنید لطفا . تاپیک رو نزده دلم آروم گرفت . حالا باز همون دلتنگی اومده سراغم و نیازمند صلواتتونم .
واسم یه صلوات میفرستید ؟ 😔 منم دعاتون میکنم الهی که همه حاجت روا بشن .لایک هم کنید متوجه میشم دعام کردین .❤❤❤❤❤
دوستان من نمیتونم عکسی که تو تایپیک یکی دوستان گذاشتمو حذف کنم ......فک کنم چون تایمش گذشته ....درضمن من تازه واردم....الان باید چکار کنم؟(با اجازه استارتر)
مرسی اینکه دوره و نحوه درمان مشکل کلیه پدرتون چقدر و چطور بود !؟ و اینکه تا چه حد مقدار ...
این جریان مال چن سال پیشه دقیق یادم نیس . مادرم دوبار ترب رو جوشوند با داروهایی که از طب اسلامی تهیه کرده بود کراتینش رو پایین آورد ، بعد یه آقایی اومد از پاهاش حجامت کرد لخته های بزرگ خون میومد بیرون . دوبار در عرض دوماه این کارو کردن . اگه یادم باشه یه ماهه درمان شد . بعد اونم هیچ وقت کلیه اش مشکل پبدا نکرد .
میشه شماره اون که باباتون رو درمان کرد واسم گیر بیاری یا حتی اسمشو بگی !؟!
اینا همشون شاگرد آیت الله تبریزیان هستن . وارد کانال آیت الله تبریزیان شو و اونجا لیست نمایندگیش رو تو همه شهرها زده . ازونجا میتونی آدرس نمایندگی طب اسلامی رو پیدا کنی . باز نتونستی بگو شهرت رو آدرس نمایندگیش رو واست بفرستم .
بله متاسفانه الان میخوام خودمو بسازم نمیدونم چجوری به دلیل حضور اون آقا خواستم نگم ...
یکم سخته . باید خودتو آماده کنی چون بدجور قراره پوسته بندازی عین پیله ای که باید شکسته بشه و تبدیل به پروانه بشی . هم اتاقی منم عین تو بود اما رفته رفته رو خودش کار کرد و بهتر شد .