سلام بچه ها یبار دلم انقد تنگ بود که تاپیک زدم یه حاجت تو دلمه و به نفس حقتون ایمان دارم منو به یه صلوات مهمون کنید لطفا . تاپیک رو نزده دلم آروم گرفت . حالا باز همون دلتنگی اومده سراغم و نیازمند صلواتتونم .
واسم یه صلوات میفرستید ؟ 😔 منم دعاتون میکنم الهی که همه حاجت روا بشن .لایک هم کنید متوجه میشم دعام کردین .❤❤❤❤❤
کاش تشخیص میدادن روحیه ات رو . بالاخره که باید بیرون نیرفتی
اینا ها همش تقصیر خودمه هرچی گفتن برو گفتم نه البته من دوران دانشجویی لیسانس زرنگ تر بودم کم کم دوسال نه کاری ن درسی همش خونه به این و اون و موفقیاتشون ذل زدم
یهو اقدام کردم از این محدوده ی راحتی ونا امیدی دربیام ک دیدم چقدر ظرفیتم کمه چقدر چلفتی ام
کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.