2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بله دختر من هم صدای اضافی در قلبش شنیده شد و بردم اکو قلب تو بیمارستان دی و متاسفانه قلبش سوراخ بزرگی داشت و دوبار تحت عمل قلب باز قرار گرفت و الان خدا رو شکر خوبه حتما زود ببر اکو اگر تهرانی ببر بیمارستان دی پیش دکتر مهران پور 

هر چی شیر میخورد بالا می اورد و وزن نمیگرفت و وقتی گریه میکرد کبود میشد 

نه پسرم اینارو نداره.توبیمارستان بهمن هم اکوش کردن 1تومن گرفتن.دکتراومدبیزون گفت سالمه.یعنی امکان داره صدای اضافه داشته باشه ولی سالم باشع؟

نگران نباش عزیزم اگه اکو بردی و خدا رو شکر گفته چیزی نیس پس چیزی نیس چون خیال خودت راحت بشه یه بار د ...

بخدا شب وروزم بهم ریخته.بعددوتا سقط وکلی داو ودرمون خدا بهم داده

سلام.پسر منم وقتی شش ماهش بود متوجه شد دکتر که قلبش سوراخ داره...بردیم اکو گفتن زیاد مهم نیس برید یکسال دیگه بیارید یکسال بعدش بردیم گفت سوراخ تقریبا دو سومش بسته شده برید سه سال دیگه بیاید..بچه م هم هیچ مشکلی نداره مثلا تنفسی شیر خوردنشم خوب بود

نه پسرم اینارو نداره.توبیمارستان بهمن هم اکوش کردن 1تومن گرفتن.دکتراومدبیزون گفت سالمه.یعنی امکان دا ...

عزیزم خراب بشه بیمارستان بهمن رو من اونجا زایمان کردن و متوجه نشدن که بچه ام قلبش سوراخ وقتی که چند روز بعد از ب دنیا اومدن بردم دکتر و گفتم که خیلی استفراغ میکنه دکتر بهم گفت که صدای اضافه در قلبش می‌شنوه و من رفتم بیمارستان دی چون تخصص قلب کودکان داره و همه دکترهای قلب کودکان از آمریکا فارغ التحصیل شدن و جز نفرات برتر ایران هستن