2777
2789
خودت شروع کن عزیز

آی ام مجرد

میخوام کسب تجربه کنم😂😂😂

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خاطره بگم که تا عمر دارم فراموش نمیکنم با یه دروغ زندگیمو به بن بست و لب پرتگاه کشوند در شرف طلاق ...

ناراحت شدم عزیزم😔 انشالله همه چی درست مبسه توکل به خدا کن

من رابطم با مادر شوهرم معمولیه،زیاد صمیمی نیستیم،بد هم نیستیم،ولی هیچ وقت ازم تعریف کنه یا محبتی چیزی اصلا،یه بار واسش مشکلی پیش اومده بود زنگ زد که تو دلت خیلی پاکه و خیلی به خدا نزدیکی،لطفا واسه حل این مشکل دعا کن،من اصلا مونده بودم،حالا جالب اینجاست که خودمو آدم بیگناه و خوبی نمیدونم 

گاهی وقتا بدون این که من بهش بدی کرده باشم حرفایی میزنه که اصلا حقم نیس ولی من بهش توجه نمیکنم ازشم انتظار خوب بودن ندارم 

ارزش ادمای امروز فقط یک ماهه بقیه اش میشی تکرار مکررات ....
مادر شوهر خوب هم پیدا میشه جایی  مادر شوهر خوبه عروس بده پس همیشه تقصیر مادر شوهر نیست و جایی ...

ما دوتا عروسیم با ی مادر شوهر خوب مادرشوهرمم از عروس شانس اورد هم من دوسش دارم هم جاریم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

خاطره خوب اینکه. ما نامزد بودیم بابام گفت مهریه فلان ولی مادر شوهرم گفت نه بابام گفت نمیخواین سرتون سلامت مادرشوهرم گفت نه نمیشه گناه دارن قبوله 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘

من مادرشوهرم واقعا اگه به خودش بمونه,خیلی خوب و ماهه,منتها خواهرشوهر مجرد دارم من,اونا روش تاثیر میذارن,هرچند کاری باهام نداره,ولی مثلا پرش میکنن گاهی یه چیزی میگه میبینم که تحت تاثیر قرار گرفته.

مثلا یبار دوران عقد بودیم,رفتیم مسافرت یک روزه,برگشتنی مادرشوهرم ماشین ما بود,ازش پرسیدم خرید چیزی خریدین,گفت نه هیچی نخریدیم,منم فقط چند تا لباس زیر خریده بودم و با یه تک لیوان که رد شدنی بهش برخوردیم افتاد درش شکست,مجبور شدیم اونو برداریم,تو ماشین نشونش دادم گفتم این تک لیوان رو خریدیم,دیگه خجالت کشیدم لباس زیر رو نشون بدم,فقط گفتم ک خریدم,گفت مبارکت باشه.

خواهرشوهرای مجردم,تو ماشین خواهرشون بودن که متاهله.

وقتی رسیدیم خونشون,ما زودتر رسیده بودیم چنر دیقه, خواهرشوهرام رسیدنی,شوهرم پرسید چیزی خریدین? گفتن شما تا نشون ندین ما نشون نمیدیم,تا وقتی هم این گفت وگو صورت بگیره,یکیشون بدو همه چیو برد اتاق بالایی گذاشت و اومد,بعدش من لیوانو نشون دادم,دیگه پیش برادرشوهرام لباس زیر رو بیرون نیاوردم, اونا هم رفتن هرچی خریده بودن اوردن,خریییییید میگم هاااا, همه چی خریده بودن,حتی خود مادرشوهرم از لباس و روسری و روتختی و.....فقط نگاش کردم و لبخند زدم

دیدم اینا همچین فکر کردن که چون من با همسرم گشتم لابد یه چیزایی میخرم که نشونشون نمیدم یا نمیگم, برا همین نزاشته بودن مادرشوهرم بهم بگه تو ماشین.

خیلی بهم برخورد,هنوزم هنوزه یادم نمیره

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘