2777
2789
عنوان

راه حل قطعی برای اشتی با شوهر

467 بازدید | 37 پست

سلام

میخوام یه چیزی بهتون یاد بدم خودم دوبار که دعوای شدید با همسرم کردم و تا مرز طلاق رفتیم انجامش دادم اثر کرد خودش برگشت منت کشی کرد😍 اخریش همین دیشب بود یعنی اصلا باورم نمیشد برگشته چون خیلی رفتار بدی باهام کرده بود و دلمو شکسته بود منم اصلا طرفش نمیرفتم ولی مثل اینکه با این کار هردوطرف لال میشن و محبت بینشون بوجود میاد.

به نیت اینکه همسرم برگرده بهم و دوستم داشته باشه و زندگیم حفظ شه به امام حسین(ع) متوسل شدم و چله زیارت عاشورا رو تنهایی شروع کردم هرروز با وضو و با همین نیت و دل شکسته میخوندم و به هر یااباعبدالله میرسیدم از ته دل اقا رو صدا میکردم روز سوم همسرم که چشم دیدنمو نداشت برگشت ازم معذرتخواهی کرد.

من شدیدا به چله زیارت عاشورا اعتقاد پیدا کردم دیگه.

گفتم اینجا بگم اگه کسی نیاز داشته باشه انجام بده

ان شاالله زندگی همه روبراه بشه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جوری دارم با دقت میخونم انگار شوهر دارم 😂🤦🏻

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

😍🥰😢😄 چه خوب

منم اینو انجام دادم : ۹ تا کوثر پشت سر هم جهت دفع شر مزاحم ( یا دشمن ) معمولی یا ساده ( قبل اوندن خواهرم آخه سلیطه و دعوایی و بعضی وقتام بد دهنه ، خوندم قربه الی الله اومد ۲ ساعت بعد رفت کلی لوازم آرایش خریده بود دیدم نصفشو جدا کرد داد به من بعدش رفت خونش شب نموند

یه بارم خوندم اوند ۲ ساعت بود بعدش رفت شب نموند

یه بارم سوره ی فیل و مسد زو خوندم ۳ ساعت بود بعدش به شوهر که شیفت شب بود گفتن برو خونه اومد بردش

برای اینکه تو نظر دیگران عزیز بشیم چیکار کنیم؟

اینم یادم رفت بگم وقتی میخوام برم پیش همسرم یا جایی که بخوام کارم راه بیفته ۱۲ بار ذکر یاعَزیزُ ذوالعِزه والاِقتِدارِ اَعِزَّنی

رو میگم انگار پیش شوهرم عزیز میشم واقعا

من زندگیم با یه بچه داره از هم میپاشه درخواست طلاق داده همسرم وکیلم گرفته منم چند روز دیگه میرم مهری ...

ان شاالله جواب میگیری عزیزم با صدق دل بخون و اول از خدا بعد به امام حسین متوسل شو ازشون بخواه زندگیتو حفظ کنن و به صلاحت باشه