2777
2789

من دسپختم و سفره اراییم خوبه و هرکی بیاد مهمونی خونمون کلی تعریف میکنه 

مادرم به خاطر مشغله زندگیش همش اسیر اداره جاته و سرش گرمه خودش نانوایی داره و اونجا هم مشغوله همش غذاها من و خواهرم درست میکردیم وای موضوع رو خیل قبل ها به مادرشوهرم گفته بودم که من اشپزی رو خودم کم کم یاد گرفتم مامانم غذاهای معمولی بلده و بخواد وقت نداره

یه شب خواهرشوهرم اومد خونه مون سر میز شام گفت خوش به حالت همه چیز بلدی من شوهرم دوست داره از این کارها کنم ولی بلد نیستم خوش به حالت حتما از مادرت یاد گرفتی به شوخی گفت مامان من که چیزی به ما یاد نداده 

مادرشوهرمم از خجالت پیش دامادش و من نه گذاشت نه برداشت گفت مامان خاطره ام هیچی بلد نیست درست کنه همشو خودش درست کرده 

من خشکم زد گفتم نه که هیچی بلد نیست درحد قیمه و قرمه و غذاهای اصیل خوبه 

وقتی رفتن همسرم گفت کلا توبه ات بشه پیس مامان چیزی نگی 

زنیکه برای تبرعه خودش مامانم رو خورد کرد😞

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
امشب همه مادرشوهرشون مهربونه...

اره والا نمیدونم کیا هر روز تاپیک مادرشوهرم فلان گفت فلان کرد رو میزنن

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر شوهر من ماهه تو تاپیکام چندتا از چتامونو گذاشتم.  خاطره بخوام بگم یه بار یه شال خیلی گر ...

میشه من جاریت باشم؟ 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
ما دوتا عروسیم با ی مادر شوهر خوب مادرشوهرمم از عروس شانس اورد هم من دوسش دارم هم جاریم

خوبه عزیزم خوش باشید 

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
مادر شوهر من خيلي زحمتمو كشيده خدا خيرش بده تو دوتا زايمانم مثل مادر بود برام حتي برام لقمه ميگرفت& ...

دقیقا مثه منی 

هی دوس داره حرف خودشو پیش پسرش درست کنه با دخالت های بی جا ولی محبت هم داره

منم هنوز ازدواج نکردم 😂😂😂😂😂ولی مادرشوهر ایندم دوست نداره من عروسش شم اما به پسرش میگه زود برو خواستگاری به پسزشم تذکر میده که باید منو خوشبخت کنه و...

مادر شوهر من از همه مادر شوهرا بدتره  چون هنوز نیومده خواستگاری منو بگیره بر ...

😂😂😂

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

من دیشب داشتم فکر میکردم که مادرشوهرم برای دوتا بچم که دنیا اومدن اصلا هیچی کادو نداد.باورتون میشه؟با بچه هام مهربونه ها..خسیسه ولی.فقط از یخچالش یه ذره میوه و یه شونه تخم مرغ آورد...نه پول نه کادو هیچی

و دومش اینکه ما خونه نداریم یه خونه خالی ویلای تو حیاط مادر شوهرمه گفتم من نمیرم شلوغه گفت کسی باهات کاری نداره زندگیتو بکن بعد چند وقت خونه دار شدین پاشین اومد با خونوادم حرف زد اونا هم راضی شدن ولی هنوذ نرفتم عقدم 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘