2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاطره اینکه من پام شکسته بود تازه پامو گچ گرفتم و امدم خونمون مادرشوهرمم باهام اومد و گفت مامانت بیاد واسمون شام بزاره دیگه!!!پس کجا رفت بیاد ازت مواظبت کنه.وظیفشه.

زنیکه عوضی.هیچ وقت این حرفش از ذهنم بیرون نمیره.

منم اصلا یک روزم نزاشتم مامانم بیاد گفتم شوهرم هست اون میکنه مامانم خسته میشه.😐

...

مادر شوهر خوب هم پیدا میشه جایی 

مادر شوهر خوبه عروس بده پس همیشه تقصیر مادر شوهر نیست و جایی که عروس خوبه مادر شوهر بده 

دیدم که میگم

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

زياد خاطره خوب دارم هميشه ماساژم ميده ،ببينه موهام خيسن زود سشوار مياره خشك ميكنه شونه ميكنه ميبافه

ي بارم شب قبل عقد افتادم پام پيچ خورد گريه كرد از گريش خوشحال نشدم ولي اينكه انقد دوسم داره واسم عجيب بود😁🐀

بد ندارم ب اونصورت فقط دوبار از حرفاش ناراحت شدم

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

مادر شوهر من از همه مادر شوهرا بدتره 

چون هنوز نیومده خواستگاری منو بگیره برا پسرش 😥

خدا ازش نگذره که منو چشم به راه گذاشته 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

مادر شوهر من ماهه

تو تاپیکام چندتا از چتامونو گذاشتم. 

خاطره بخوام بگم

یه بار یه شال خیلی گرون خریدم شوهرم صداش دراومد گفت عزیزم واجب بود واسه یه شال انقد پول بدی؟منم گفتم بابا قیمتا همینه تو خبر نداری و فلان. واسه مادرشوهرم تعریف کردم گفت من درستش میکنم. 

شب سر شام پیش شوهرم گفت راستی اون شال آبی زرده چقد خوشگل بود چند گرفتی؟ گفتم فلان قدر گفت وااای راست میگی؟ مفت خریدی آدرس بده توروخدا منم برم بگیرم. شوهرم با تعجب داشت نگاه می‌کرد بعد اومد گفت  ببخشید عزیزم اگه ناراحت شدی من فک نمیکردم واقعا همین قیمت باشه شال اونجوری گفتم😂😂

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@