2777
2789
عنوان

طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 61 پست
وای عزیزم . باهاش حرف زدی؟ چرا اینکارو میکنه

نمیدونم حتی تا پای طلاقم رفتیم ی ماه خوبه ازماه بعد بازم شروع میشه خیرنبینن این زنای ولگردو شوهرم کارش یجوریه ک باخانوم سروکار داره حتی دیدم خانومه جلو شوهرش ب شوهرم چشمک زده یا نخ میدن باچشمام دیدم

بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی😍
آقا تو مسلمان و قرآن خون

من نگفتم مسلمان و قرآن خونم عزیزم. ریپ نکن 

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم حتی تا پای طلاقم رفتیم ی ماه خوبه ازماه بعد بازم شروع میشه خیرنبینن این زنای ولگردو شوهرم کا ...

عزیزم اینم تاثیر داره ولی شوهرت یه خیانت کاره و ذاتش همبنه . اشتباه یبار دوباره نه صدبار خدا بهت صبر بده . اگه میتونی مخارج بچهاتو تامین کنی جدا شو و این مرد رو از زندگیت پاک کن . ازش تعهد گرفتی تو دادگاه؟ اگه بتونی ازش مدرک گیر بیاری خیلی خوبه فکر میکنم کمک زیادی بکنه . بچه هات چندسالشونه؟

عزیزم اینم تاثیر داره ولی شوهرت یه خیانت کاره و ذاتش همبنه . اشتباه یبار دوباره نه صدبار خدا بهت صبر ...

ن هیچ مدرکی ندارم ازش یکی ۷ساله یکی ۳ساله خودمم۲۰سالمه

استارتر هر کسی نظر خودش و میگه اما شما هر کار میتونی برا زندگیت بکن

خدا لعنت کنه این زنا رو 

جامعه رو به گوه کشیدن 

طلاق نگیر شوهرت درست کن

ببین اگه دعا گرفتی و عمل کرد بعدش اثرش کم رنگ میشه دیگه تو همون مدتی که خوب میشه تو باید بگیریش تو مشتت

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲
استارتر هر کسی نظر خودش و میگه اما شما هر کار میتونی برا زندگیت بکن خدا لعنت کنه این زنا رو  ...

نمیدونم چندبااااااار دعاگرفتم من مادرش ولی دریغ از ی اثر ملیونی خرج کردیم ولی نشد ایندفه میخام طلسمو بگیرم ببینم مبشه یامن شانسم گوهه😔😔😔

ن هیچ مدرکی ندارم ازش یکی ۷ساله یکی ۳ساله خودمم۲۰سالمه

وااای عزیزم توکه هنوز اول جوونیته . عمرتو میخوای حروم این مردک بکنی؟ اینبار ازش مدرک جمع کن و تو دادگاه ثابت کن خیانتشو . پدر مادرت میتونن حمایتت کنن از نظر مالی؟ اگه بچه هاتو ببری با خودت

وااای عزیزم توکه هنوز اول جوونیته . عمرتو میخوای حروم این مردک بکنی؟ اینبار ازش مدرک جمع کن و تو داد ...

میتونن ولی خودم نمیخام هرکس ازراه میرسه دوتابزنه توسره بچه هام بگه بی پدرن😔

نمیدونم چندبااااااار دعاگرفتم من مادرش ولی دریغ از ی اثر ملیونی خرج کردیم ولی نشد ایندفه میخام طلسمو ...

استارتر شوهر سابق منم همینکارا رو میکرد

یکی از دوستام بهم پیشنهاد داد سوره ی حشر و بخون که ادم شه

منم خوندم بخدا روز ۵ حاجت گرفتم 

تمام کاراش لو رفت

مثلن شما بخون ۴۰ روزه و از خدا بخواه مثلن شوهرت کارش جوری بشه که فقط با مردا ارتباط داشته باشه

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲
استارتر شوهر سابق منم همینکارا رو میکرد یکی از دوستام بهم پیشنهاد داد سوره ی حشر و بخون که ادم شه ...

واقعا پس چراجداشدی اگه دوس داری بگو

استارتر هر کسی نظر خودش و میگه اما شما هر کار میتونی برا زندگیت بکن خدا لعنت کنه این زنا رو  ...

عزیزم دست نمیشه مطمءن باش . درستم بشه چندماهه باز میزه سراغ این کارا چون این اشتباه نبوده دیگه ذاتش همینه . هیچیزی دردناکترار خیانت نیست . ادمو نابود میکنه . سختی بکشه بهترع تااینکه هرروز طعم تلخ خیانتو بچشه