2777
2789
عنوان

طلسم

363 بازدید | 61 پست

خانوما طلسم هست؟من همسرم بهم خیانت میکنه نمیتونم طلاق بگیرم بخاطر بچه هام میتونم طلسم محبت بگیرم دعاگرفتم چندبار ولی فایده نداشته بنظرتون میشخ؟نمیخام زندگیم بپاشه😔😔

بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید اول وابستگیتونو به همسرتون از بین ببرید. نماز شب بخونید به نیت درست شدن زندگیتون

خدا رو بیشتر از همسرتون تو قلبتون باید دوست داشته باشید. 

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

عزیزم طلسم اثرش موقته . میدونی خیانتاش چقدر بهت صدمه روحی میزنه؟ یکم جرات داشته باش و این ادم خاءن رو اززندگیت بنداز بیرون . ضعیف نباش عزیزم میدونم با بچه خیلی سخته ولی هیچی مهمتراز روح و روانت نیست این ادم نابودت میکنه 

آره ،من خودم همه کارام باطلسم راه میافته،اعتقاد دارم شدید ،فقط اینجور چیزا برو پیش آدم درستش عزیزم

منم گرفتم اما میگن غلطه و پای اجنه باز میشه به زندگی و همچنین شرکه و حرام و کفر و گناه نابخشودنی

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   
باید اول وابستگیتونو به همسرتون از بین ببرید. نماز شب بخونید به نیت درست شدن زندگیتون خدا رو بیشتر ...

بهش وابسته نیستم واقعا فقط میخام بچه هام بی مادربزگ نشن وگرنه راضی ام سر ب تنش نباشه

کسی که طلسم میگیره آدم نیست کلا، چه برسه به اینکه پیشنهاد میدید برو پیش آدم درستش طلسم بگیر  

عزیزم اینا شرک به خداست، از غیر خدا خواستنه، اشتباه نکن

پی این کار نرو،

میشه یه صلوات مهمونم کنید🙏
عزیزم طلسم اثرش موقته . میدونی خیانتاش چقدر بهت صدمه روحی میزنه؟ یکم جرات داشته باش و این ادم خاءن ر ...

نابودشدم دیگه جایی نمونده واقعا ولی دلم بحال بچه هام کبابه