2777
2789
عنوان

طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم فقط و فقط خدا ميتونه كمكت باشه. به كسي غير خود خدا توكل نكن. از خدا بخواه برات بسازه. طلسم نكير دعا هم نكير . هم كناهه و هم باي اجنه توي خونت باز ميشه زندكيتو از ايني كه هس بدتر ميكنه. ذكر يا ودود رو زياد بكو. قرآن بخون تا خدا كمكت كنه. و شوهرت رو اهل.

تانريم يالنيزجا سندن رجا ادييوروم ..... يارديم اد بانا........  
منم گرفتم اما میگن غلطه و پای اجنه باز میشه به زندگی و همچنین شرکه و حرام و کفر و گناه نابخشودنی

واقعا؟فرقی کرده زندگیت؟خوب الان پای اجنه مگه بازشده؟

بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی😍
بهش وابسته نیستم واقعا فقط میخام بچه هام بی مادربزگ نشن وگرنه راضی ام سر ب تنش نباشه

هرکاری واسه بهترشدن زندگیت بکن بجزطلاق تلاش کن شدنیه طلاق اونم بابچه خیلی سخته خواهرم جداشده بادختر۵ساله کاش نمیزاشتم طلاق بگیره

خود خدا تو قرآن گفته

خدا تو قرآن چی گفته؟ دقیقا چی و کدوم آیه؟؟؟؟ کدوم سوره؟ 

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   
کسی که طلسم میگیره آدم نیست کلا، چه برسه به اینکه پیشنهاد میدید برو پیش آدم درستش طلسم بگیر   & ...

عزیزم اونایی ک طلسم میکنن هم شاید از طرف خداباشن😔

آره ،من خودم همه کارام باطلسم راه میافته،اعتقاد دارم شدید ،فقط اینجور چیزا برو پیش آدم درستش عزیزم

واقعاااااااااا راست میگی ؟شماکجامیری اگه میخای حرف بزنیم

واقعا؟فرقی کرده زندگیت؟خوب الان پای اجنه مگه بازشده؟

من طلسم محبت حضرت سلیمان که میگن گناه نیست چون خود خدا به پیامبر داده رو فقط گرفتم و تازه میخوام اجراش کنم. برای برگشت طرفم

اما الان پشیمونم چرا اینکارو کردم. چون گناهه. اما خب به خانمه گفتم دعای قرآنی باشه حتما 

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   
عزیزم اونایی ک طلسم میکنن هم شاید از طرف خداباشن😔

کی گفته ، اونا با اجنه و شیاطین در ارتباطن بعد شما میگی خدا

آخه خدا کجا به بنده هاش گفته بريد زندگی یکی رو خراب کنید، یا بین چند نفر رو به هم بزنید ، 

منظورم شما نیستی ها،ولی حتما شنیدی کسانی که میگن زندگی شون با طلسم خراب شده

شما به این معتقد هستی که خدا به انجام هر کاری تواناست??

پس فقط و فقط از خدا بخواه ، اگه خيرت در اون کار باشه شک نکن برات انجام میشه

میشه یه صلوات مهمونم کنید🙏
برو یه دور قرآن و بخون

خب چی گفته؟ گفته گناه نیست طلسم کنین؟ منکه نگفتم واقعیت نداره و الکیه گفتم شرکه و گناه. وگرنه هست. سوره بقره آیه 102 رو بخونید. 

شما آیه نمیدونین و نمیتونین ثابت کنین به من نگین برم یه دور قرآن بخونم عزیزم