2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 162 پست
من یه ماهی جنگ داشتم با همسرم که ویترین و بوفه نمیخوام نمیتونم درک کنم چرا باید آدم ظرف رو بزاره دک ...

منم دقیقا با مامانم این مشکل رو دارم 

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی بگم  تو فکر مایکروفر اصلا نبودم چون گازم فر داره  الان دیدم خیلیا فرگاز و مایکروفر جف ...

😐😐😐

اصلا تا فر هست بقیشون الکیه

هیچی فر نمیشه

من چون فر نداشتم توستر خریدم

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺

اسی جون نیستی؟

لوازم برقی ضروری به نظرم فقط جارو برقی اتو سشوار آبمیوه گیر همزن هست البته به جز بزرگا

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
سفره هشتصد تومنه؟؟؟؟ من نمیدونستم

ن همه قیمتی هس اینا خیلی قشنگن 

رنگ غذا ب خودشون نمیگیرن قابل شستشو تو لباسشوییم هستن کلی هم ضمانت دارن بعد دور سفره مث این پایین پرده ها هس ک مدل داره مث اونا صاف نیس

اره خداروشکر 

تاکید می کنم هیچی کارایی فر رو نداره

اگه خانم کپدبانو و آشپز و شیرینی پزی هم باشی همون عالیه

خوش به حالت که فر داری

قسم می خورم 80درصد اونایی که فر و توستر و ماکروفر و...دورشون جمع کردن حتی یه دونه شیرینی هم نپختن

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
تاکید می کنم هیچی کارایی فر رو نداره اگه خانم کپدبانو و آشپز و شیرینی پزی هم باشی همون عالیه خوش ب ...

دقیقا ماهم فقط فر داریم ولی مامانم همه چیو با اون درس میکنه

گرفتم همشو از تولیدی

خوبه به این کانال یه سری بزن البته اول مطمئن شو که کلاهبرداری نیستن بعد کانال لوازم خانگی بندر گناوه

یا میتونی بری از بانه بگیری

تاکید می کنم هیچی کارایی فر رو نداره اگه خانم کپدبانو و آشپز و شیرینی پزی هم باشی همون عالیه خوش ب ...

خب خداروشکر خیالم راحت شد 

من فرو دارم استفادمم زیاده ازش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز