2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 162 پست
خب اره یکی شو باید بگیری خیلی ها هم سرخ کن میگیرن هم پلو پز هم کیک پز هم آرام پز هم سریع پز اینا رو ...

من غذاساز گرفتم آبمیوه گیری م داره با گوشتکوب برقی سه تیکه

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
من این سه تا رو نخریدم 😢  اخه جای غذاساز آسیاب و مخلوط کن و همزن برقی گرفتم  بازم نیازه ...

غذاساز نگیر گوشتکوب برقی سه تیکه بگیر ارزون تره مث غذاساز کوچیکه واسه کتلت و اینا خوبه

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حالا ماکه اینا رو نداشتیم مگه مردیم؟بخاطر بقیه به خودت فشار نیار. لذت زندگی به جهیزیه زیاد نیست

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
بیشتز چیزامو خریدم  الان در حد چرخ خیاطی و زودپز و پرده های خونه و چندتا خرده ریز مونده مثه نم ...

چرخ خياطي ميخواي بخري؟؟؟؟؟واقعا استفاده ميكني؟

زهره خانومي ام با سابقه تركيدن هاي متوالي

ببین وسایل پلاستیکی خیلی تو چشم میاد وقتی میان برای دیدن جهیزیه

مثلا وسایل آشپزخونه لیمون ، سرویس جهیزیه لیمون

یه جای خوب میشناسم ، دوتادی اگه خواستی حتما ازشون خرید کن ؛ قیمت کارخونه میدن

پیج ایسنتاگرامشون 

www.instagram.com/do.ta.di

خوشبخت بشی عزیزم😍💓

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

عزیزم اینایی که گفتی اصلا واجب نیستن، اما اگه گازت فردار نیست سعی کن یه آون توستر بخری، قیمتشم از500هزار تا دوتومنه و خیلی زیاد نیست، من خودم 6ماهه عروسی کردم اصلا از ماشین ظرفشویی و ساندویچ ساز استفاده نکردم، میوه خشک کن هم اصلا نخریدم بااینکه توان مالیشو داشتم، همه وسایل پای خودته؟ داماد قرارنیست چیزی بخره؟ 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊