2777
2789
عنوان

جهیزیه

2192 بازدید | 162 پست

سلام 

بچه ها بنظرتون برا جهیزیه اگه چیزایی مثه قهوه ساز و مایکرویو و ماشین ظرفشویی یا میوه خشک کن و اسنک ساز و اینجور چیزا نخرم عیبه؟ 

اخه از دوستام و چندجا دیگه لیست جهیزیه گرفتم این چیزا توشون هست من اصلا توان خربدشو ندارم دیگه 

تا الان حدود 45 تومن خرید کردم هنوزم چیزای ضروری مونده ولی اینا رو دبگه نمیتونم بگیرم 😔

اگر  نمیتونی نخر همه قرار نیست همه چیز بخرن

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسنک ساز

توستر بخر خیلی ب کار میاد

ولی بقیشو نه

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰