2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 162 پست

منک اینارو نمیخرم.اصلا هم عیب نیست

اینکه لوازم برقیو کاور کنی و دکوری بزاری رو کابینت ب نظرم خیلی زشته

من هرچیو که میدونم استفاده میکنم میخرم.مگه عقده دارم

ب حرف بقیه نکن.بشین ببین چی لازم داری و استفاده میکنی همونو بخر

آبمیموه گیری و نیکروفر و توستر و اینجور چیزا به شخص بستگی داره من پنج ساله ازدواج کردم فقط یکبار از ...

دقیقا 

خیلیا اینو بهم میگن ک ببین سبک زندگیت چطوره و طبق اون خرید کن 

مرسی 💕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منک اینارو نمیخرم.اصلا هم عیب نیست اینکه لوازم برقیو کاور کنی و دکوری بزاری رو کابینت ب نظرم خیلی ز ...

دقیقا منم انقدر بدم میاد از اینکه یه بوفه بخرن لوازم توش بزارن عین ندید پدیدا واقعا وقتی فکر میکنم معنی این چیزارو نمیدونم منم مجردم ولی وقتی ازدواج کنم بر خلاف افکار مامانم عمرا اگه این کار ها رو کنم

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
من اصلا از قیمت سفره تعجب نمیکنم  ولی عزیزم ب نظرت ماکروفر واجب تر بود سفره این قیمتی😐

چی بگم 

تو فکر مایکروفر اصلا نبودم چون گازم فر داره 

الان دیدم خیلیا فرگاز و مایکروفر جفتشو میخرن

اره دقیقا انقدر بابام تو فشاره ک خودم عذاب وجدان میگیرم 

میفهمم میتونی بگی چیارو گرفتی؟

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
شما لبست وسایل ضروری رو داربن؟ 

عزیزم لیست ندارم

ولی کلا به خودت بستگی داره

من ظرفشویی نخریدم چون تا دست رو ظرف نکشم فکر می‌کنم تمیز نیست

خواهرم چرخ گوشت نگرفت چون معتقد بود از بیرون گوشت می گیره ولی من گرفتم و واقعا هم استفاده می کنم

همه چی به خودت بستگی داره

فقط چای ساز و پلوپز و تخم مرغ پز و سرخ کن و پاره ای از این موارد همشون الکین

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
چی بگم  تو فکر مایکروفر اصلا نبودم چون گازم فر داره  الان دیدم خیلیا فرگاز و مایکروفر جف ...

عزیزم به بقیه نگاه نکن ماهم فرگاز داریم همون کارمون رو راه میندازه ماکروفرم نداریم

سفره ۸۰۰تومن ؟ برامهمون ؟ الان همه یکبار مصرف استفاده میکننا

اره برا مهمون 6 متری گرفتم 

ماها اینکه سفره یکبار مصرف بندازی بی احترامی میدونن یجورایی 

مخصوصا برا بزرگ ترا 

مامانمم گرفت دیگه 

لوازم چوب گرفتی؟ اگه نه حتما مستقیم از تولیدی بگیر که خیلی ارزون میشه

تورو خدا سفره چیه دیگه ۸۰۰ دادی سفره کی میا سفره ببینن ، ۲۰۰یا ۳۰۰ میزاشتی روش یه چیز برقی تو چشم می ...

مامانم خرید دیگه منم چیزی نگفتم 

هرچند اینجا رسمم هست سفره این سایز همه میخرن 

بنظر خودمم میشد چیزای بهتری خرید با این پول

دقیقا منم انقدر بدم میاد از اینکه یه بوفه بخرن لوازم توش بزارن عین ندید پدیدا واقعا وقتی فکر میکنم م ...

من یه ماهی جنگ داشتم با همسرم که ویترین و بوفه نمیخوام

نمیتونم درک کنم چرا باید آدم ظرف رو بزاره دکور

وای خیلی خوشگلن میدونم از کدوما میگ گرونترین سفره اس تو سفره فروشیا از این قواره ای ها تقریبا طرحش ...

اره خیلی خیلی خوشگله 

بازش ک میکنم هرکی میبینه محوش میشه واقعا نازه