2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 162 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گوشتکوب برقی استفادش چیه 

میخای چیزی رو له کنی تو دو ثانیه پوره میکنه میده بهت کم جاست کوچیکه کار همون مخلوط کن رو انجام میده من حتی یبار باهاش شیرموز درست کردم

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
مگه همه چیه داماد پرفکته که همه چیه عروسم پرفکت باشه ، مقایسه نکن هرچه تونستی ببر ، بعدشم ازخانواده ...

دقیقا منم چیزای بزرگو خریدم 

مبل و سرویس خواب و فرش و لوازمات برقی خیلیاشو گرفتم تا الان 

خورد ریز مونده 

مرسی از راهنماییت 💕

ماکروفرو قهوه سازخیلی لازمه بخدا

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خداییش ببین این چیزهایی که نوشتی ضروری هست خریدشون؟! مگه اونایی که ندارن نمیتونن زندگی کنن؟ بعدش چ ...

ن 4کالای بزرگ با شوهرمه 

درست میگین ولی من تو فشارم تا یه چیز میشنوم سریع خودمو میبازم 🤕🙄

عزیرم برا لوازم برقی میتونی از کانال هایی کهدتو تلگرام هستن که طرف های بانه یا بندر هست و قیمتش خیییلی از بازار ارزونتره بخر البته پرسو جو کن که کلاهبرداری نباشن

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
میخای چیزی رو له کنی تو دو ثانیه پوره میکنه میده بهت کم جاست کوچیکه کار همون مخلوط کن رو انجام میده ...

من میخوام بخرم ، مارک شما چیه ؟ راضی هستی؟ اگه تونستی عکسشو بزار  

برای شادی روح پدرم صلوات
ن 4کالای بزرگ با شوهرمه  درست میگین ولی من تو فشارم تا یه چیز میشنوم سریع خودمو میبازم 🤕🙄

چه لوازمی با شوهرته؟

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
الان ک پولش نیس اینا ک گفتی واجب نیستن برات عزیزم  بجای ماکروفرم ی توستر ارزون بگیر تا ۳۰۰ یا ...

فرگاز خریدم 

یه پلوپز 10 کارم گرفتم 

این دوتا برا کیک و پیتزا و این چیزا کارمو راه میندازن

فرگاز خریدم  یه پلوپز 10 کارم گرفتم  این دوتا برا کیک و پیتزا و این چیزا کارمو راه میندا ...

عزیرم پس ماکروفر نیاز نداری

2790
2778
2791
2779
2792