2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 162 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن ندارم واقعا  تو چیزای ضروری هم موندم خییییلیییی گرونن  یه سفره خریدم 800 تومن دیگه تا ...

تورو خدا سفره چیه دیگه ۸۰۰ دادی سفره کی میا سفره ببینن ، ۲۰۰یا ۳۰۰ میزاشتی روش یه چیز برقی تو چشم میخریدی ، الان دیگه سفره یکبار مصرف مجلسی میندازن

برای شادی روح پدرم صلوات
خب اره یکی شو باید بگیری خیلی ها هم سرخ کن میگیرن هم پلو پز هم کیک پز هم آرام پز هم سریع پز اینا رو ...

من الان به پلوپز ده کاره گرفتم کل اونکارا رو انجام میده 

ولی اسیاب مخلوط کن و اینارو جذا جدا خریدم دیگه غذاساز نگرفتم چون اونارم از قبل داشتم

عزیزم من که میگم چرخ گوشتم نخر اصلا استفاده نداره😒من دو و خورده ای چرخ گوشت خریدم اشتباه کردم

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎

من تمام چیزهایی که خونه پدریم مادرم استفاده میکردنو‌خریدم 

مامانم مایکروفر و سرخ کن و ساندویچ ساز و این چیزا نداشت منم نگرفتم ظرفشوییم نگرفتم نه جاشو داشتم نه پولشو که بگیرم

از کل لوازم برقی یه غذا ساز که کار سبزی خرد کن و چرخ گوشتو برام انجام میده و یه چایساز و یه آبمیوه گیری گرفتم

ب لیست بقیه توجه نکن ب نظرم با توجه ب شرایط پسر باید خرید بشه خونه داشته باشه ی جور خونش لوکس باشه ی ...

خونه داره 

نه خیلی لوکسه نه بد

متوسط رو ب بالا هست منم هرچی تا الان گرفتن در همون حدهستن

کاربردش چیه برا شما

اگر گازت فرداره که زیاد لازم‌نمیشه ولی کلا برای پخت کیک و شیرینی و لازانیا و پیتزا خوبه.کار باهاش از فر گاز راحت تره.میگن ماکرویوو سرطان زاست و اشعه داره ولی توستر بی ضرر هست.ولی اگر بتونی با فرگاز راحت کار کنی نیازی نیست

بچه ها ماشین ظرفشویی ۱۴نفره هاخوبه یا شش نفره ؟ 

۱۴ نفره چون برای مهمونم میتونی استفاده کنی 

بعدم قابلیت نصف شستشو دارن ی طبقه رو فقط پر کنی بشوره خیلی خوبه واس شست و شو روزانه دیگ نمیخاد صبر کنی تا پر شه

شب عروسیم لازم نیست دیگران بیان جهیزیه ببینن مگه نمایشگاهه 😒من وسایلمو چیدم داخل کابینت دیگرانم وقتی دیدن اینجوریه واسه بازرسی نیومدن 😂😂😂شماهم هرچی لازمت هست بگیر خانوادتم الکی تحت فشار قرار نده

2790
2778
2791
2779
2792