2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 162 پست
گوشتکوب برقی سه تیکه ها مث غذاساز کوچیک عمل میکنن عصای دست واقعا

خب اره یکی شو باید بگیری خیلی ها هم سرخ کن میگیرن هم پلو پز هم کیک پز هم آرام پز هم سریع پز اینا رو میتونن یه وسیله بگیرن هم شو داشته باشع یا همزن میگیرن میکسر میگیرن گوشکوب میگیرن غذا سازم میگیرن خیلی اصراف 

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه نیازی نیست اینارو بخری چون لازم میست ماکروفر خیلی لازم میشه اونو بخر فقط.دست که داری ظرف بشوری 😃😃😃منم نمیگیرم قهوه سازم که چرته اسنک که اصلا مسخرست نگیر الکی پولتو ریختی دور بجای اینا ی پلو پز همه کاره بخر راحت

واااااا از اون سوالا بودااا  هرچيزي كه ميدوني لازمت ميشه بخر  واقعا يه سري چيزا الكيه&nb ...

اخه دوس ندارم چیزی کم ببرم بعدا کسی حرفی بزنه 

بعدم چندین لیست چک کردم همشون اینا رو خربده بودن دیگه باورم شد ک ضروری هستن! 

ب لیست بقیه توجه نکن ب نظرم با توجه ب شرایط پسر باید خرید بشه خونه داشته باشه ی جور خونش لوکس باشه ی جور مستاجر باشه ی جور بالاخره خونه و لوازمش باید همخونی داشته باشن 

من فقط از آب میوه گیر ومخلوط کن و گوشتکوب برقی و همزنم خیلی استفاده کردم و خیلی چیزای دیگه مثل قهوه ساز و غذاساز و پلوپز وچایساز و توستر و ظرفشویی نخریدم الان ک سه سال میگذره شاید کم کم ب بعضیاش احتیاج پیدا کرده باشم ک ب مرور میخرم عجله ای ندارم

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
چقد میشن حدودا؟ 

جا ماکرویو فرگاز بخر به صرفه تره

ظرفشویی هم چندان نیاز نیست

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
اخه دوس ندارم چیزی کم ببرم بعدا کسی حرفی بزنه  بعدم چندین لیست چک کردم همشون اینا رو خربده بود ...

به نظرم ماكروويو و اب ميوه گيري و لباس شويي ظرف شويي از واجباته بقيه نميگم الكيه و ضروري نيست 

نبودش لنگ نميزاره تورو

به نظر خودت قهوه‌ساز و اسنک ساز و میوه خشک کن لازمه؟ 😒 ولی ماشین ظرفشویی و مایکروفر لازمه..من کمبود ...

بسکه تو لیستا دیدم فک کرذم من تا الان اشتباه کردم ک بهشون فک نکردم 🙄🤕

مگه همه چیه داماد پرفکته که همه چیه عروسم پرفکت باشه ، مقایسه نکن هرچه تونستی ببر ، بعدشم ازخانواده شوهر و کسی دیگه حرف زد بگو رسم ما اینه تازه من خیلا چیزاهم اضافه آوردم ، آخه به خانواده ات فشار بیاری که چی ، دندش نرم خودش بعدا توزندگی با پول خودش بخره ، البته من یه دوستی داشتم میگفت کم خورده ریز واسه جهیزیه بخرید چیزای بزرگ بخرید توچشم بیاد ، اصلا اصلم اگه کسی گفت کم آوردی وغیره خودتو نشکنی بگو من تازه اینا هم گفتم نیارم اصرار خانواده ام بود دستشون درنکنه واقعا لطف بزرگی به منو همسرم کردن که اول زندگی اینطور کمک و حمایتی کردن

برای شادی روح پدرم صلوات

خداییش ببین این چیزهایی که نوشتی ضروری هست خریدشون؟!

مگه اونایی که ندارن نمیتونن زندگی کنن؟

بعدش چه عیبی داره؟ خودت میخوای زندگی کنی هر چیزیزکه نیاز داری رو بخر نه به خاطر چشم و همچشمی

تازه قبلا ارزون بود برا همین لوازم زیادتری میگرفتن ولی الان دیگه ببین چی نیاز داری به هیچ کس هم ربطی نداره اجازه نده کسی به هیییبیچ عنوان دخالت کنه به خصوص قوم شوهر

بعد اینکه مگه لوازم بزرگ رو هم قراره شما بخری؟

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
2790
2778
2791
2779
2792