2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

1030 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

من دختر عمم بدون اینکه فولیک و مکمل های دیگه مصرف کنه و بدون اینکه تحت نظر دکتر باشه اقدام کرده به بارداری..از اولش لک میدید الان ۶ هفتشه از خونریزی خفیف شروع شد به خونریزی شدید و سونو تشخیص بارداری پوچ داد...آزمایشات لازمشه تو بارداری انجام داد ویتامیت d3 بدنش کم بود من جایی خونده بودم کمبود این ویتامین باعث تشکیل نشدن قلب جنبن میشه؟بنظرتون چون زیر نظر پزشک باردار نشده و فولیک و ویتامینای لازمه بدنشه قبل بارداری نخورده این اتفاق افتاده؟؟

برای هرکسی ممکنه پیش بیاد

منم بارداری قبلیم زیر نظر دکتر بودم با این حال سقط شد

با این حرفا به دختر عموت حس بد منتقل نکن ، خودشو مقصر سقط میدونه وخیلی اذیت میشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

عزیزم علتش معلوم نیس

خواهر شوهر من اینجور شد

قبلش همه کار کرد

بارداری پوچ یعنی کلا اصلا لقاح نشده بخواد جنین تشکیل بشه

فقط ساک تشکیل میشه

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ربطی نداره

ممکنه  تخمک ضعیف بوده یا اسپرم یا گاهی وقتا کاملا طبیعیه این اتفاق

من بارداری اولم پوچ بود خیلی سخت بود برام 

دوباره خدا بهم نی نی داد بهش امیدواری بده 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
برای هرکسی ممکنه پیش بیاد منم بارداری قبلیم زیر نظر دکتر بودم با این حال سقط شد با این حرفا به دخت ...

عزیزم من بهش چیزی نگفتم خودش ازم پرسید و من چون اطلاعاتی نداشتم جوابی ندادم..وگرنه انقدر بی عقل نیستم جلوی کسی که بچشو از دست داده از این چیزا بگم مخصوصا خودم که ۳ ماه پیش سقط کردم و حالشو درک میکنم

عزیزم من بهش چیزی نگفتم خودش ازم پرسید و من چون اطلاعاتی نداشتم جوابی ندادم..وگرنه انقدر بی عقل نیست ...

خیلی خوبه که درک میکنید

من تغذیهم بهم ریخته بود و نمیتونم درست غذا بخورم

همه منو مقصر میدونستن ، یکسال طول کشید که حالم خوب بشه و دوباره بتونم اقدام کنم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
نه ربطی نداره ممکنه  تخمک ضعیف بوده یا اسپرم یا گاهی وقتا کاملا طبیعیه این اتفاق من بارداری ا ...

الهی عزیزم خداروشکر خیلی بهم ریختش همش ازم میپرسید بعد میتونم باردار بشم دیگه اینجوری نمیشه؟؟خودمم ۳ ماه پیش سقط داشتم الان تو اقدامم دیدم حالشو اصلا خودمو فراموش کردم‌..یعنی بارداری دوم دیگه پوچ نمیشع براش گلم؟

خیلی خوبه که درک میکنید من تغذیهم بهم ریخته بود و نمیتونم درست غذا بخورم همه منو مقصر میدونستن ، ی ...

والا من آخر هفته ۷ بودم مادر و خواهر شوهرم جاریم انقدر آزارم دادن و برادرمو که مشکل ذهنی داره مسخره کردن به من حمله عصبی دست داد بعد چند روز سقط شد بچم بعدش میگفتن مشکل خودتی همش کار خونه میکردی اینور اونور زیاد میرفتی بلد نبودی درست بشینی پا بشی حموم زیاد میرفتی و...کلی افسردم کردن جای عذرخواهیشون بود

الهی عزیزم خداروشکر خیلی بهم ریختش همش ازم میپرسید بعد میتونم باردار بشم دیگه اینجوری نمیشه؟؟خودمم ۳ ...

نه انشالله زیر نظر دکتر باردارشه الانم بی قراری نکنه راضی باشه ب رضای خدا

خیلی سخته ب خصوص وقتی همه بدونن 

من ۶ ماه بعد با یه بار اقدام باردارشدم باز ولی خب تا شنیدن صدای قلبش ب شدت حالم بد بود ک نکنه باز پوچ باشه ک خدا برام بودنشو خواست انشالله هر دوتون زودتر باردار شید به خیر

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا