من دختر عمم بدون اینکه فولیک و مکمل های دیگه مصرف کنه و بدون اینکه تحت نظر دکتر باشه اقدام کرده به بارداری..از اولش لک میدید الان ۶ هفتشه از خونریزی خفیف شروع شد به خونریزی شدید و سونو تشخیص بارداری پوچ داد...آزمایشات لازمشه تو بارداری انجام داد ویتامیت d3 بدنش کم بود من جایی خونده بودم کمبود این ویتامین باعث تشکیل نشدن قلب جنبن میشه؟بنظرتون چون زیر نظر پزشک باردار نشده و فولیک و ویتامینای لازمه بدنشه قبل بارداری نخورده این اتفاق افتاده؟؟
اره خب بدنش هنوز امادگي نداشته بايد ازمايشات قبل بارداري ميرف
منم شنیدم کمبود ویتامبن d3 باعث تشکیل نشدن قلب جنین میشه اما الان دوستان میگن با اینکه زیر نظر هم بودن براشون پیش اومده ولی منم میگم احتیلط شرط عقله بازم آدم تحت نظر باشه شاید بروز این مشکلاتو کمتر کنه
منم جاتو بودم انشالله واسه بارداری دوم اصلا بهشون اعلام نمیکردم تا زمانی که قلب بچه تشکیل نباشه و بعدم شوهرت خودش بره بگه و رابطتو کمتر کن .الان پاک ترین شماها همون برادر نازنینته آفریده خداست.بعدم ازاین به بعد یکم خودتو بگیر براشون عزیزم .خدا تو وجود ما زناهم رگ غیرت گذاشته
راضی ب رضای خدا جلو برو منم برات دعا میکنم نترس یه اتفاق بد قرار نیس مدام تکرار شه
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
منم جاتو بودم انشالله واسه بارداری دوم اصلا بهشون اعلام نمیکردم تا زمانی که قلب بچه تشکیل نباشه و بع ...
آره خودمو یکم گرفتم اما اصلا نمیتونم جواب تیکه ها و بی ادبی هاشونو بدم اصلا نمیتونم بی ادبی کنم ...اول کم کم فاصله به خونشون رفتنو زیاد کردم الان ۱۰ روزه نرفتم خونشون
آره خودمو یکم گرفتم اما اصلا نمیتونم جواب تیکه ها و بی ادبی هاشونو بدم اصلا نمیتونم بی ادبی کنم ...ا ...
اره منم مث توام عزیزم نمیتونم جواب بدم تنها هنرم همینه که خودمو سنگین بگیرم و کم رفت و امد کنم.منم به دلایل دیگه ای دوازده روزه خونشون نرفتم برمم زود برمیگردم