2777
2789
عنوان

بنظرتون کاراشتباهی کردم؟😥🤔

135 بازدید | 12 پست

پنجشنبه عروسی داداش جاریم بود..بعدامروزکارگری ک میادراه پله هاروتمیزمیکنه هی میگفت جاریت نبوده هرچی زنگ میزدم میگفته فردابیاپس فردابیاو...منم گفتم بنده خداعروسی داشتن همش درحال رفت اومدبوده نبوده اکثرا..اونم گفت عروسی کی بوده خیلی فوضول تشریف دارن😏منم گفتم عروسی داداش و...نوبت جاریم بود ایندفعه ک پولشوبده دوطبقه بیشترنیستیم..بعداینم دهن لق نخود تودهنش خیس نمیخوره همینک جاریم اومدرفت گفت مبارک باشه خواهرشوهرشدی🤦‍♀️😐حالامیام شیرینیشومیگیرم ازت..جاریمم توراه پله هابودگفت باخنده:هرکی گفته ازدواج کرده ازهمونم شیرینیشوبگیر..من قشنگ صداشوشنیدم..خیلی ناراحت شدم ازطرفی ام میگم خاک برسرمن براچی گفتی اخه😔بنظرشمابرم ب جاریم بگم ک اینجوری میگفته منم بهش اینجوری گفتم.. یعنی ازدهنم دررفت بخدا 

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

اره خودت برو بگو بهتره 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

نه بابا چیز بدی نگفتی که 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال بابا اصلا چیز خیلی خاص و محرمانه ای نبوده ک قرار باشه لو ندی و فلان 

بنظرم جاریت بدتر گفته نهایتش در مقابل تبریک و شیرینی یه تعارف میزد 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
نه بابا چیز بدی نگفتی که 

اخه فک کنم دوست نداشته این کارگره بفهمه😔

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
بیخیال بابا اصلا چیز خیلی خاص و محرمانه ای نبوده ک قرار باشه لو ندی و فلان  بنظرم جاریت بدتر گ ...

نمیدونم خیلی دارم خودخوری میکنم ومیگم خاک برسرت براچی گفتی اخه بتوچه

نمیدونم خیلی دارم خودخوری میکنم ومیگم خاک برسرت براچی گفتی اخه بتوچه

بابا اصلا مهم نباشه برات تازه تو طرفشو گرفتی اون گفته نیسته و فلانه و پول بده تو هم گفتی جشن دارن سرش شلوغ بوده همین 

اصلاااا سختش نگیر 

خیلی خنده داره ک جاریت ناراحت شه بگه وای چرا گفتی داداشم عروسی گرفته 🤦‍♀️

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
بابا اصلا مهم نباشه برات تازه تو طرفشو گرفتی اون گفته نیسته و فلانه و پول بده تو هم گفتی جشن دارن سر ...

😁😁😁پس چرااینجوری گفت بهش؟گفت بروازهمون شیرینی بگیر

😁😁😁پس چرااینجوری گفت بهش؟گفت بروازهمون شیرینی بگیر

جاری است دیگه