2777
2789
عنوان

آره من یه بچه م ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 82 پست
ما خیلی از هم دوریم..همه ی رابطه ها مجازی بودن اما خانواده ها خبر دارن...اینم بگم تا جایی که میدونم ...

من توی مباحث عاشقانه نمی تونم از تجربم استفاده کنم چون تاحالا عاشق نشدم اما پسره چند سالشه؟و بنظرتون اخر این عشق کجاست؟و منظورتون ازاینکه بیاد چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توی مباحث عاشقانه نمی تونم از تجربم استفاده کنم چون تاحالا عاشق نشدم اما پسره چند سالشه؟و بنظرتون ...

بیاد تا با هم حرف بزنیم...شما خودتون دارین سوالای من رو تکرار میکنین ک ذهنم رو درگیر کردن...

چه شهری هستی؟؟

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)
14 لطفا دعوام نکنین چون میتونستم به دروغ سنم رو بالا ببرم..فقط ازتون کمک خواستم...

فداتشم یه مدت بلاکش کن، وکلا بهش محل نده.... مث چی میوفته دنبالت

در ضمن هر چی سنت میره بالاتر، کیس های بهتر نصیبت میشه

فداتشم یه مدت بلاکش کن، وکلا بهش محل نده.... مث چی میوفته دنبالت در ضمن هر چی سنت میره بالاتر، کیس ...

ممنونم از اینکه اومدین...ولی نمیدونم اگه بلاک کنم چی میشه...شاید دیگه سمتم نیاد..گیجم نمیدونم چیکار کنم...

بله شما درست میگین..ولی ما هیچکدوممون معدلمون پایین ۱۹/۷۰ نمیاد...رابطه ی ما از این رابطه های آبکی و ...

فکر میکنی خیلی عاشقین اقتضای سنته یه کم بزرگتر شدی میفهمی هیچ خبری نیست من دخترم همسن توئه تقصیری نداری تقصیر از مادرته عزیزم

میفهمم چی میگی الان توسنی هستی که بحرا عاطفیو تجربه میکنی اماازت خواهش میکنم این رابطه رو تموم کن مطمعن باش یه پسر ۱۴ساله نمیاد بگیرتت این وسط فقط تو داغون میشی و دلبسته و اثراتش تا پیری دنبالته