درسته من سنم خیلی کمه..ولی با این حال با یکی آشنا شدم که خانواده هامون هم با هم در جریان هستن و خیلی جدی شده رابطه مون و همه میدونن.هرچند خیلی دوریم از هم.من خیلی دوسش داشتم ولی اون با من بد میکنه.میخواد بگه من غرور دارم ولی غرور بهانه ست..بچه ها بخدا داغون شدم دیگه..هر بار که بلاکش میکنم چون با مامانم در ارتباطه و شماره م رو داره و فلان یه جوری منو با حرفاش میچزونه...میگه دوست دارم ولی میدونم دروغه چون آدمی که عاشق باشه اینجوری نمیکنه..پیام میده داریم با هم حرف میزنیم یهو میره بعد میاد میگه نتم قطع شد با این که میدونم رفته تلگرام...میگم بهش میگه با دوستام جزوه رد و بدل کردیم..داریم حرف میزنیم یهو میره میگه خوابم برد در صورتی که آخرین بازدیدش یه چیز دیگه رو نشون میده...منم هر بار هی بلاک میکنم یا قهر میکنم میگم میخوام برم هی چرت و پرت میگه که دوست دارم و فلان و شکست عشقی و از اینجور چیزا..تازه این یکی از مشکلاتمون بود...نمیدونم چیکار کنم خسته شدم...تازه همین دیشب داشتیم حرف میزدیم یهو رفت و اومد گفت نتم قطع شد البته راست میگفت ولی بعدش با این که پیاممو دریافت کرد سین نکرد و این داغونم میکنه..تازه پروفایل هم عوض میکنه برا من ک ینی آنلاینم..دارم دق میکنم دیگه نمیتونم..میشه کمکم کنین؟
بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم.... مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده (چیماندا انگوزی ادیشی)
میفهمم چی میگی الان توسنی هستی که بحرا عاطفیو تجربه میکنی اماازت خواهش میکنم این رابطه رو تموم کن مطمعن باش یه پسر ۱۴ساله نمیاد بگیرتت این وسط فقط تو داغون میشی و دلبسته و اثراتش تا پیری دنبالته