2777
2789
عنوان

آره من یه بچه م ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 82 پست
میفهمم چی میگی الان توسنی هستی که بحرا عاطفیو تجربه میکنی اماازت خواهش میکنم این رابطه رو تموم کن مط ...

چطوری تمومش کنم...چطوری..یه روشی که لحظه ی خداحافظی دق مرگ نشم...آخه خانواده هامون در جریانن خودش همیشه با تعجب بهم میگه مامانم اسمتو پیش من میگه تازه بهت میگه عروسم!!!!!

نمیدونم چیکار کنم گیجم...

ببخشید ولی چه فرقی میکنه...

همین طوری  

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم از اینکه اومدین...ولی نمیدونم اگه بلاک کنم چی میشه...شاید دیگه سمتم نیاد..گیجم نمیدونم چیکار ...

نیاد؟؟؟ اولا چون تو پیگیرشی برات کلاس میزاره

دوما اگ نیاد هم مهم نیس، چون مطمئنا لیاقتت بیشتر از این حرفاس

سوما هر چیز تلخی اولش سخته ولی بعد کم کم جا میفته برا آدم

بله شما درست میگین..ولی ما هیچکدوممون معدلمون پایین ۱۹/۷۰ نمیاد...رابطه ی ما از این رابطه های آبکی و ...

ببین عزیزم نمیدونم چی بگم که کمکت کرده باشم ولی اگه میخوای گوش بدی واقعا بیخیال این پسر شو امضاتو یه بار دیگه بخون 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
بله حتی تلفنی هم باهاش حرف زده...البته برای اینکه بفهمه اون کیه و چرا من همش سرم تو گوشیمه...

به نظرم این رابطه عاقبتی نداره ...بالاخره باید یاد بگیری ازدست دادنو همین از دست دادناست که آدمو قوی میکنه