2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 37 پست
بنظرت تند جواب دادم؟

شما تند جواب دادین اونم عاقلی کرده سکوت کرده

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما تند جواب دادین اونم عاقلی کرده سکوت کرده

اره دختر خوبیه ولی نمیدونم این اواخر چرا مزه پرون شده خیارشوهر سر سفره بود شوهرم میخاس بگه شور شده گف ترش شده با خنده بلند شوهرمو مسخره کرد

اخه فامیلای شوهرم جنبشو ندارن پسرم تپل بود یکم دیر را افتاد جاریام پدرمو با متلکاشون دراورده بودن

بعضیا منتظر یه نقطه ظعفن .هرچند اصلا اون یه ضعف نباشه .دست میزارن روش تا تو رو اذیت کنن.هزارتا چیز مثبت نمیبینن دست میزارن رو اون منفیه منم دخترم باهوش با استعداد خوشکل هیچوقت جاریم یه تعریفم ازش نکرده فقط هرسری میبینتم میگه لاغر شده دخترت.خو به تو چه اخباری هی میگی.خودم میدونم 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
خودمم بعدش ناراحت شدم چون زاتا زبون دراز نیسم

حالا اشکال نداره ولی این سیاست داشتن نیست باید بفهمی کی و کجا چی حرفی بزنی ک طرف حساب ببره و شما مقصر نباشید

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
بعضیا منتظر یه نقطه ظعفن .هرچند اصلا اون یه ضعف نباشه .دست میزارن روش تا تو رو اذیت کنن.هزارتا چیز م ...

خب منم همین یه دونه جاریم بهم احترام میذاشت اگر اینم دم دربیاره چیکارکنم

اره دختر خوبیه ولی نمیدونم این اواخر چرا مزه پرون شده خیارشوهر سر سفره بود شوهرم میخاس بگه شور شده گ ...

قصد مسخره کردن نداشته میخواسته ب بقیه ثابت کنه ک چقدر زن شوخ طبعی هست ی وجهه خودش درست کنه ولی سیاست نداشته

قصد مسخره کردن نداشته میخواسته ب بقیه ثابت کنه ک چقدر زن شوخ طبعی هست ی وجهه خودش درست کنه ولی سیاست ...

با مسخره کردن مهموناش نمیتونه ثابت کنه بامزش راست میگه سرب سر بچه هاش و شوهرش بذاره مام میخندیم و حرفی نمیزنیم

از متلک خوشم نمیاد خط قرمزمه

پس بیخیالش بشو ک اگه ادامه بدی جزرفتارت میشه 

با مسخره کردن مهموناش نمیتونه ثابت کنه بامزش راست میگه سرب سر بچه هاش و شوهرش بذاره مام میخندیم و حر ...

میگم اینا از بی سیاستی و نادونی هست من اطرافم همچین آدمای هستن میدونم چی میگی بهتر کار هم اینه دوری و دوستی

میگم اینا از بی سیاستی و نادونی هست من اطرافم همچین آدمای هستن میدونم چی میگی بهتر کار هم اینه دوری ...

اخه با مادرشوهرم زندگی میکنه و کارهاشو انجام میده ماهم هفته ای یه بار ب مادرشوهرم سرمیزنیم و  و جاریمم میبینیم گفتم جاریم زن خوبیه ولی این اواخر مزه پرون شده