اخه فامیلای شوهرم جنبشو ندارن پسرم تپل بود یکم دیر را افتاد جاریام پدرمو با متلکاشون دراورده بودن
بعضیا منتظر یه نقطه ظعفن .هرچند اصلا اون یه ضعف نباشه .دست میزارن روش تا تو رو اذیت کنن.هزارتا چیز مثبت نمیبینن دست میزارن رو اون منفیه منم دخترم باهوش با استعداد خوشکل هیچوقت جاریم یه تعریفم ازش نکرده فقط هرسری میبینتم میگه لاغر شده دخترت.خو به تو چه اخباری هی میگی.خودم میدونم
با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
به نظر من کار شما بد نبود.چون از ایشون نظر در مورد نحوه لباس پوشیدن بچتون که نخواستین.من باشم سکوت و بی محلی میکردم اما اگه تکرار بشه و قصد متلک پرونی باشه با جدیت جواب میدم
میگم اینا از بی سیاستی و نادونی هست من اطرافم همچین آدمای هستن میدونم چی میگی بهتر کار هم اینه دوری ...
اخه با مادرشوهرم زندگی میکنه و کارهاشو انجام میده ماهم هفته ای یه بار ب مادرشوهرم سرمیزنیم و و جاریمم میبینیم گفتم جاریم زن خوبیه ولی این اواخر مزه پرون شده