2821
2789
عنوان

اسم این چیه🤔🤔

376 بازدید | 12 پست

دوستان عکسو الان میزارم ... بااون گل درست می‌کنه فقط میتونیم با یه چیز دیگه جایگزینش کنیم یا فقط اون ابزاره؟؟

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ملیله کاغذی

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

قلاب بافتنی فک کنم 

تک میل میگن 

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!

کاغذ رنگی رو دور این میپیچه گل میشه

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
قلاب بافتنی فک کنم  تک میل میگن

نه سرش اونجوری نیست انگار اون نوک مداد فشاری به فلز هست ها مثل اونه

برای نخ کش کردن درز لباسه بهش بشکن هم میگن

نه بابا اونم نیست بشکن جوره دیگه ایه

نه بابا اونم نیست بشکن جوره دیگه ایه

خودشم بشکن نه بشکاف😁😁

مطمئنی؟

سرچ کن ببین

مطمئن نبودم نمیگفتم

حرفایی میزنیدا

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
سرچ کن ببین مطمئن نبودم نمیگفتم حرفایی میزنیدا

خب باشه چرا عصبانی میشی😁😁😘

سرچ کن ببین مطمئن نبودم نمیگفتم حرفایی میزنیدا

آخه زدم تو گوگل نیاورد اون ابزارو...

2790
2823
2791
2779
2792