2777
2789
عنوان

کاهش وزن

97 بازدید | 12 پست

سلام دوستان . من دوساله که تو رژیمم و الان یکسالی میشه که روی وزن ۵۸ کیلو خودم رو ثابت نگه داشتم قدم ۱۶۵ سانته . دوست دارم ۵۵ کیلو بشم ولی حس میکنم دیگه خیلی از ریخت و قیافه میفتم سی سالمه و از بچگی دیابت نوع یک دارم و میترسم وزنم زیاد بشه و بعدها بخاطر قندم نتونم کم کنم براهمین وسواس فکری گرفتم تا دوقاشق غذا میخورم عذاب وجدان میگیرم و حالم بد میشه . بنظرتون بازهم کاهش وزن داشته باشم!؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از چ راهی کم کردی؟

با فستینگ و ورزش کم کردم و از هفتاد و هشت کیلو رسیدم پنجاه و هشت کیلو . هنوز هم فست رو ادامه میدم یجوری شده روال زندگیم ولی نه اونطوری که تو کاهش وزن بودم مثلا تو هفته چهار روزش رو رعایت میکنم براهمین وزنم ثابت مونده

خیر. بسه. این طوری آسیب میزنی به خودت

دست خودم نیست عین دیوونه ها شدم واقعا هم ضعیف شدم با این که مکمل میخورم ولی انقدر ضعیف شدم که الان ک تابستانه من تو خونه بافت تنم میکنم همش حس سرما دارم ولی وسواس فکری میاد سراغم که نکنه چاق شم نتونم کم کنم چون دیابت دارم پدرم دراومد تونستم وزن کم کنم

دست خودم نیست عین دیوونه ها شدم واقعا هم ضعیف شدم با این که مکمل میخورم ولی انقدر ضعیف شدم که الان ک ...

ههمین استرس ش برات بدتره.... رها کن خودتو..... وقتی یه رژیم سخت گرفتی.....این طوری به این زودی برنمیگرده.....شما که نمی خوای چیزای ممنوعه رو دوباره بخوری که....... فقط سالم و گیاه خواری...هفته یه بار هم چیزایی که دوست داری. فعالیت بدنی ت هم کم نشه.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
تو اینمدت استپ نشدی؟

روی پنجاه و هشت استپ شدم البته وقت نکردم ورزشم رو ادامه بدم و یکم رژیمم رو شل گرفتم . پنجاه و هفت هم شدم ولی همسرم خیلی غر زد گفت دیگه داری محو میشی و فلان یکم رژیمم رو شل گرفتم شدم پنجاه و هشت دیگه الان یکساله ثابت مونده

روی پنجاه و هشت استپ شدم البته وقت نکردم ورزشم رو ادامه بدم و یکم رژیمم رو شل گرفتم . پنجاه و هفت هم ...

منم دوماه فستینگ بودم با کالری شماری . ۸ کیلو کم کردم ولی دیگه تکون نمیخوردم یعنی بالا میرفتم پایین نمیومدم .خسته شدم و انگیزمو از دست دادم . الان ۳ کیلو اضافه شدم

منم دوماه فستینگ بودم با کالری شماری . ۸ کیلو کم کردم ولی دیگه تکون نمیخوردم یعنی بالا میرفتم پایین ...

باید شوک بدی به بدنت یه روز پر خوری کن بعد دوباره از فرداش کم خوری کن . ساعت فستینگت هم بیشتر کن . اصلا ناامید نشو وعدهی ناهار و شامت رو یکی کن مثلا صبحانه که خوردی ساعت پنج بعداز ظهر غذاتو بخور. تو تایم فستت چای سبز با لیمو ، چای دارچین ، چای زیره بخور بدون قند .