2777
2789
عنوان

شوهرِ بور یا چشم و ابرو مشکی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 116 پست

تقریبا بور 😐اما چشم هاش رنگی قد بلند و چهارشونه ورزشکاری اما گند نیست راضی ام ازش😎تیپش خوبه همه میگن😌

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک سوال عجیب یعنی ظاهر براتون اینقدر مهمه؟!

خب یه عمر همونطور ک اخلاق مهمه ...بنظرم ظاهر هم بی تاثیر نیس

تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم

چشم‌و ابرو مشکی ..قد بلند(۱۸۶..وورزشکاره..قفس کار میکنه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
شوهر باشه.بور وتیرش مهم نی😋😋😋

وای خدا😂😂😂

تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم
فقط قدش بلند باشه 😐مرسي

چند مد نظرتونه😁😁😁

خب یه عمر همونطور ک اخلاق مهمه ...بنظرم ظاهر هم بی تاثیر نیس

ولی اگه یه روزی زیباییشو از دست بده..

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
تهی گند زده ب زندگیمون😆😂😂🤣🤣

😂😂😂استثنا این آهنگشو شنیدم خیلیم میدوستم