فاطی_بانوی_زمستون مدیر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1054 عنوان شوهرِ بور یا چشم و ابرو مشکی... | مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 116 پست شوهراتون بور هستن؟یا چشم و ابرو مشکی😍قد بلند و چهارشونه؟؟یا معمولی 😊....مجردادوست دارین در آینده شوهراتون بور باشن یا چشم و ابرو مشکی....من خودم عاشقققققققققققققق چشم و ابرو مشکیمهرکی# دوست داره جواب بده...😊😊😊 تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم 1398/11/13 | 21:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلنا۷۱۱۳ عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 6545 چشماش قهوه ایابرو مشکیقدبلند وچهارشونه😜😜 دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
فاطی_بانوی_زمستون مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1054 من خودم مصلا از نظر چهره محمد# صادقی بازیگر سریال مانکن...آبتین خیلی چهره اش ب دلم میشینه😀😀😀 تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم
وانیل_جون عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 827 بور داریم تا بوربور جذاب یا بور شیربرنج کمرنگ؟چشم ابرو مشکی خوشگل یا مشکی گوریل فیس؟😺😺😺😺😺
فاطی_بانوی_زمستون مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1054 ابرو پهن خوبهههه😊😊😊چشاهم قهوه ایی تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم
فاطی_بانوی_زمستون مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1054 ١٩٠ به بالا یا خدااا😁😁😁چخبرته تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم
maryb78 عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 177 😂😂😂استثنا این آهنگشو شنیدم خیلیم میدوستم اونجااش ک میگ دوست دارم نازنین وقتی موهاتو میبندی با من میرقصی وای چ رقصی تو کی هستی باحاااله😂😂
فاطی_بانوی_زمستون مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1054 تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم