2789
عنوان

شوهرم😔😔😔

334 بازدید | 23 پست

خستم دیگه واقعا جون ندارم، زانو درد دارم پشتم تیر میکشه میاد تا شونه هام برمیگرده توی کمرم 

شوهرم همش یا میخاد بره خونه باباش بشینه ور دلش مثل زنا غیبت کنن، یا بره سالن و بیرون 

آدمه ولگردی نیست ولی خب وقتی اونموقع ها میرفت بچه نداشتیم اما الان نمیتونم، میگم کمرم درد میکنه اصلا انگار نمیشنوه کلی غر میزنم بهش بلند میشه دو تا ظرف میشوره میگه وای کمرم درد گرفت میگم خب بشور بفهمی چی میکشم میگه فهمیدم بیا خودت بشور 

واقعا درک نمیکنه نمیتونم، نمیدونم شاید تقصیر خودمه هر جور شده تا قبل اومدنش خونه تمیز میکنم( دس خودمم نیستا اعصابم خرد میشه بهم ریخته باشه )

دلم میخاد گریه کنم بخدا دو هفتس میخان برم نمیشه یا رفتم گربه شور کردم یا فقط بدن شستم اومدم 

الانم میگه لباسای منو آماده من برم سالن میگم میخام برم حموم میفهمی موهام داره میریزه، یه داد میزنه وای از دست تو همش غرغر رفت بیرون 

😢😢خسته شدم بخدا خیلی خسته شدم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

میره خونه باباش بچه هم بفرست باهاش  خودت استراحت کن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب تو یخت گرفتی من دوتا بچه زیر ۳ سال دارم قبل اومدن شوهرمم کل خونه رو تمیز میکنم ی روز درمیون تنهایی دوتا بچه هارو میبرم حموم میارم بیرون .کار ندارم دوی نداری بری خونه مادرشوهرت ولی خودتو ننداز ک

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.

جای من بودی چیکارمیکردی؟ازصبح ۶ونیم سرپام میرم سرکارتا۳..کارمم بامریض هاست..بعداونم بیا شام بپذ ناهار فردارو بپذ..با ی پسربچه فوق شلوغ

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
خب تو یخت گرفتی من دوتا بچه زیر ۳ سال دارم قبل اومدن شوهرمم کل خونه رو تمیز میکنم ی روز درمیون تنهای ...

چی؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
خوب حالا كه سختتونه كارگر بگير ١ روز توي هفته خونه رو تميز ميكنه كارت سبك ميشه

نمیگیره عزبزم 

به جای غر زدن انجام نده ..سخته خونه نامرتب باشه اما یه هفته دندون رو جیگر بذار ...البته چون علاقه به کار خونه نداره انتظار نداشته باش کار تمیز انجام بده...بعضی کارها را بسپر بیرون ...مثل اتوی لباسها 

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
به جای غر زدن انجام نده ..سخته خونه نامرتب باشه اما یه هفته دندون رو جیگر بذار ...البته چون علاقه به ...

دلت خوشه میگه هگجوری بدون اتو میپوشم 

عزیزم وقت میبره صبوری کن مردا رو باید یبار خانوماشون تربیت رفتار با همسر و بهشون بدند صبوری میخواد من دسشویی رو نمی‌شورم تا اینکه یبار مهمون خواست بیاد شست و کلی قربون صدقش رفتم الان خودش میشوره هر وقتم قهر میکنم میره دسشویی میشوره فک میکنه قربون صدقش که میرم خوشحال میشم که دسشویی میشوره😂😂😂

ولی نمیدونه دارم خرش میکنم بشوره 

این دفه پردمو هم کند شست 🤣🤣🤣

هیچ
جای من بودی چیکارمیکردی؟ازصبح ۶ونیم سرپام میرم سرکارتا۳..کارمم بامریض هاست..بعداونم بیا شام بپذ ناها ...

سلام عزیزم من می تونم یه سوال در مورد سونوگرافی ازتون بپرسم؟

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰