2789
عنوان

شوهرم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 23 پست
میگم رسیدگی ب بچه و امور زندگی سخت هست ولی ن اینطوری ک تو داغونی

من بیشتر از نظر روحی داغونم، از طرف شوهرم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
عزیزم وقت میبره صبوری کن مردا رو باید یبار خانوماشون تربیت رفتار با همسر و بهشون بدند صبوری میخواد م ...

حالیش نیس میگه طوری نیس بزار همونجور کثیف باشه 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم من می تونم یه سوال در مورد سونوگرافی ازتون بپرسم؟

بپرس هزیزم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
حالیش نیس میگه طوری نیس بزار همونجور کثیف باشه 

فک کردی حالا شوهر من هر کاریو زرتی میپره انجام عزیزم اینا مثه بچه می‌مونن اینا رو باید برا تربیتش ن صبوری کنیم

هیچ
بپرس هزیزم

من واسه تعیین روز تخمک گذاری رفته بودم سونوی دکتر شاکری

گفت که پنج شنبه ازاد میشه

اقدام کن

شنبه بیا ببینم گرفته یانه!

من ازش پرسیدم که واقعا میشه بعد دو روز فهمید گفتن اره

واقعا میخواستم ببینم میشه یا اینکه همه بخاطر پوله؟

واقعیتش من نرفتم

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰
من بیشتر از نظر روحی داغونم، از طرف شوهرم 

اونو اکثرمون هیتیم خودم از اینکه هرشب میخاد خانوادشو ببینه خستم

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
من واسه تعیین روز تخمک گذاری رفته بودم سونوی دکتر شاکری گفت که پنج شنبه ازاد میشه اقدام کن شنبه ب ...

عزیزم پزشک سونوی ما نمیتونه ببینه..باید حداقل ۱۰روز الی دوهفته بگذره تا بتونه ببینه..شایددکتر شاکری بتونه ببینه..والا نمیدونم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم پزشک سونوی ما نمیتونه ببینه..باید حداقل ۱۰روز الی دوهفته بگذره تا بتونه ببینه..شایددکتر شاکری ...

مرررسی که وقت گذاشتی و جوابمو دادی🥰🥰🥰

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰