زنها_فرشته_اند مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1094 عنوان از کی شروع میکنید برای خونه تکونی؟ 1319 بازدید | 169 پست از کی شروع میکنین تمیز کاری؟ فرشهارو میدین قالیشویی یا میذارین برای اونطرف سال که خلوتتره؟ نمیدونم از کجا شروع کنم😥😥😥 بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/ مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️ هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗 1398/11/13 | 16:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazzzzi عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 20167 من نمیکنم پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
هانا۹۷ عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 9917 از ۵اسفند.فرش هارو پارسال دادم قالیشوییلطفا گزارش بزنیدhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3714906/بیایید-از-رفتار-همسرم-زمان-بارداریم-بگم
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105506 فرشا رو ۱۵ اسفند میدم..خونه هم ۳ روز یا دو روز در نظر گرفتم مرتب کنم کم کم..اونم بعد از ۱۵ اسفند گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
زنها_فرشته_اند مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1094 من کلا شروع نمیکنم😬 خوب کاری میکنیمنم شاید امسال هیچ کاری نکردم😂دوتا بچه کوچیک رو دستمه سخته بخدا بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/ مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️ هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗
زنها_فرشته_اند مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1094 هر وقت حسش اومد....فعلا حسش نیست...🤣🤣 برا منم حسش نمیاد😬😂 بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/ مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️ هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗
هارلی۰۳ عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3327 شروع کردم دارم میمیرم روزی صد دفعه میگم غلط کردم.فرشارو شامپو فرش میکشم چون تازه شستم میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
میخکو عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 380 من ک قالی هامو تازه خریدم.ملافه هارو شستم و دوختم دهه اول اسفند شروع میکنم
imalakebarfi عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 711 نمیخواستم خونه تکونی کنم چون هرروز ی گوشه خونه رو همیشه تمیز میکنمولی مجبورم...۱۵اسفند ب بعد اگه از جایی ک وایسادی راضی نیستی..جاتو عوض کن☺تو درخت نیستی🖒