2777
2789
عنوان

از کی شروع میکنید برای خونه تکونی؟

1319 بازدید | 169 پست

از کی شروع میکنین تمیز کاری؟ 

فرشهارو میدین قالیشویی یا میذارین برای اونطرف سال که خلوت‌تره؟ 

نمیدونم از کجا شروع کنم😥😥😥

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرشا رو ۱۵ اسفند میدم..خونه هم ۳ روز یا دو روز در نظر گرفتم مرتب کنم کم کم..اونم بعد از ۱۵ اسفند

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من کلا شروع نمیکنم😬

خوب کاری میکنی

منم شاید امسال هیچ کاری نکردم😂

دوتا بچه کوچیک رو دستمه سخته بخدا

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗
هر وقت حسش اومد....فعلا حسش نیست...🤣🤣

برا منم حسش نمیاد😬😂