2777
2789
عنوان

خدا کسی مثل من ضایع نکنه

103 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من دو تا دختر دارم و منتظرم خدا بهم یه پسر سالم مثل دخترام بهم بده

البته شوهرم خیییییلی دوست داره

من دوره پری ۳۰ روزست حالا این ماه که سابقه نداشتم ۱۰ روز عقب زدم و رفتم بیبی گذاشتم یه هاله خیلی کم مثبت شده

فرداش دیدم پری اومد دوباره گذاشتم بعد ۵ دیقه دیدم مثل قبل هاله کم رنگ خیلی ضعیف انداخته دیگه گیج شدم آخه همون موقع که دیدم ۱۰ روز عقب زدم رفتم دکتر پرونده بارداری برا خودم باز کردم😊😅🤣 الانم کلی حالم گرفته ضایع شدم چیکار کنم آخه بعضیا با وجود پری باردارن الان واقعا شک دارم تازه شوهرم از وقتی پری اومده میفهمم ناراحته

تازه اصلا این همه عقب نزده بودم فقط تو بارداریم در حد ۴ روز عقب میزدم و بیبی میزاشتم ک کاملا با دوتا خط کاملا پرنگ و تمام میفهمیدم و مطمئن میشدم باردارن اما الان گیج شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عجول نباش همیشه برای چیزی زود ذوق کنی کنسلهبرای جنسیت هم هر چیزی ممکنه خیلی تمرکز نکن رو اینکه پسر م ...

میدونی آخه سه ماه پیش یه پسر سه ماهه سقط کردم آن تی بالایی داشت تو تایپم هست

کلا اصلا میگم شاید قسمتم نباشه امروز با خودن فک کردم گفتم من که برای بارداری دخترام با اولین اقدام گرفت چرا الان ۷ ماه اقدام داشتم با وجود تهوع زیاد باز بچم نشد که بمونه الانم اینجوری