2777
2789
عنوان

خانه تکانی عید

3919 بازدید | 37 پست

دم عیده عزا گرفتم چطوری خونه تکونی کنم. الانم تواین گرونی‌ها مجبورم برای تمیز کردن سرامیک یه چیز، برای دیوار یه چیز برای شیشه یه چیز بخرم   

دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید.چه شوینده‌هایی رو پیشنهاد می‌کنید؟ که حداقل هزینه می‌کنم، بعدش دلم نسوزه!

مثلا سرکه و جوش شیرین برای سینک و گاز خوب تمیز میکنه 

فقط اینو میدونم 😅

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

جوش شیرین و سرکه خیلی خوبن

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه من تموم شد..

تو سطل پودرلباسشویی پرسیل و اب و یکم سفید کننده ریختم.بااون پاک میکردم دیوارهارو.از روشم یه دستمال نمدار میکشیدم و دستمالو میشستم ..

شیشه هارو با شیشه پاک کن

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

اگر کابینت های خونت فلزیه یکم پودر ماشین بریز تو اب با دستمال بکش تمییز میشه .من چند ساله اب میریزم تو شیشه شور و خیلیم تمییز میشه .سرامیکهاهم میتونی با همون پودر ماشین که زیادم کف نمیکنه بشوری و با یک دستمال تمییز خشک کنی 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

اسپری سیف قرمز

همه کارست

هم واسه چربی های گاز و هود

هم واسه دیوار

هم واسه فرش و مبل

جرمگیر من هم واسه دستشویی و حمام

شیشه شور هم هرچی گرفتی واسه شیشه ها و گردگیری

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

خب اول اینکه شوینده های ایرانی باید استفاده کنید که قیمتش نسبت به خارجی ها خیلی مناسبت تره.

من که از کیفیتشون هم واقعا راضی‌ام

چندمنظوره هوم پلاس عالیه

شیشه شور گلرنگ و هوم پلاس و رافونه

دیگه چی میخوای😁😅

#ترفند

یه ظرف شیشه پاک کن را خالی کنید وتا نصف داخلش نوشابه مشکی بریزید ویه مقدرا هم خمیر دندان اضافه کنید مخلوط کنید و پشت قابلمه ها اسپری کنید ۱۰ دقیقه بعد با سیم بسابید یعنی چنان تمیز میشه خودتونو توش میبینید😉😉😉