2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 33 پست
شوهرم حریف نمیشه بگیرش،خو یک گرمی هست دیگه الان چهارصد یا پونصد پولشه

با چهارصد پونصد هیچی نمیدن عزیزم...به دلخوری و دعواها بعدشم نمی ارزه...خدا بیشترش رو بهت بده...ولش کن...مجبوری دنبالش رو بگیری؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خخخخ...ولی کلا ارزش نداره...دنبالش رو نگیر...

برا من که الان باردارم و این همه خرج دارم،دست و بال شوهرم خالیه خیلی اون

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
با چهارصد پونصد هیچی نمیدن عزیزم...به دلخوری و دعواها بعدشم نمی ارزه...خدا بیشترش رو بهت بده...ولش ک ...

اخه زورم میاد،شوهرم الان چهار ماه هست از خانواده اش جدا شده مستقل کار میکنه،دست و بالش خالیه،بعد پدر و برادرش یه صد میلیون بدهی براش گذاشتن ،اونوقت اونم بخواد اینجور کنه من خودم زورم میاد

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
برا من که الان باردارم و این همه خرج دارم،دست و بال شوهرم خالیه خیلی اون

عزیزم...می دونم شرایط اقتصادیتون خوب نیست ولی در گرفتن اون سکه هم خیری نیست...

فرض کن بخاطر سلامتی بچه ات صدقه دادی دنبالش رو نگیر..که هم خودت کوچیک میشی هم شوهرت

اخه زورم میاد،شوهرم الان چهار ماه هست از خانواده اش جدا شده مستقل کار میکنه،دست و بالش خالیه،بعد پدر ...

بخدا من یه مقدار از طلاهام رو فروختم تا شوهرم تونست قرض پدر و برادرش رو بده،من بخاطر شوهرم دادم اما برا اونا راضی نیستم و حلال نیس

خودت بهش گفتی که بده ؟ من زدم تو نت قیمتش 545 تومنه

شوهرم گفته

بخدا من یه مقدار از طلاهام رو فروختم تا شوهرم تونست قرض پدر و برادرش رو بده،من بخاطر شوهرم دادم اما ...

متاسفانه عروس کاری نمی تونه کنه این خانواده شوهره که انقدر قدرت و زور داره

عزیزم...می دونم شرایط اقتصادیتون خوب نیست ولی در گرفتن اون سکه هم خیری نیست... فرض کن بخاطر سلامتی ...

اخه درسته که شوهرم من با این وضعیت من که خروجش دوبرابر شده این همه بدهی اونا رو بده،بعد اونا مال خودش رو بهش ندن و تازه برن طلا بخرن بندازن

بخدا من یه مقدار از طلاهام رو فروختم تا شوهرم تونست قرض پدر و برادرش رو بده،من بخاطر شوهرم دادم اما ...

روزهای سخت میگذره...روزهای خوب میاد...خودت رو بخاطر پونصد تومن ناراحت نکن فدای یه تار موی نی نی ت...از این لحظه هم به روی خودت نیار که حقت رو خورده ...خدا بزرگه ...

[QUOTE=122526155]متاسفانه عروس کاری نمی تونه کنه این خانواده شوهره که انقدر قدرت و زور داره[/QUOTE بخدا تابستون رفتن مکه همه خرجشون رو شوهرم داد بعد یه سوغاتی کوچیک برا ما نیاورد

اخه درسته که شوهرم من با این وضعیت من که خروجش دوبرابر شده این همه بدهی اونا رو بده،بعد اونا مال خود ...

به خودت مسلط باش...یه روز بر می گردی و یاد میکنی این روزها رو میخندی الکی چه حرصی خوردم...روزهای سخت که موندگار نیستن ....امروز روز خوشحالی اونها ...فردا همروز شکوفایی تو و شوهرت هسته به خدا امیدوار باش...

روزهای سخت میگذره...روزهای خوب میاد...خودت رو بخاطر پونصد تومن ناراحت نکن فدای یه تار موی نی نی ت... ...

فقط واگذاری میکنم بخدا تازه الان هنوز پرواند هی زنگ میزنن به شوهرم پول بده،شوهرم هم بهشون گفته بود ندارم از کجا بدم من الان زنم هفته ای یه آمپول میزنه دونه ای ۸۰ موندم از کجا بیارم بخرم،بعد شما به جای اینکه کمک کنید زنگ زدین برا پول،بعد مادر شوهرم میگفت واجبه این امپولارو بزنی