دوستان،من مادرم دوران عقد که بودم برای شوهرم روز مرد یه سکه پارسیان ۱ گرمی گرفت،بعد شوهرم چون عقد بودیم داده به مادرش براش نگه داره اما مادر شوهرم الان همش میگه مال خودمه و به روی خودش نمیاره که مال شوهرمه،آیا این سکه حلاله،؟
خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
با چهارصد پونصد هیچی نمیدن عزیزم...به دلخوری و دعواها بعدشم نمی ارزه...خدا بیشترش رو بهت بده...ولش ک ...
اخه زورم میاد،شوهرم الان چهار ماه هست از خانواده اش جدا شده مستقل کار میکنه،دست و بالش خالیه،بعد پدر و برادرش یه صد میلیون بدهی براش گذاشتن ،اونوقت اونم بخواد اینجور کنه من خودم زورم میاد
خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
بخدا من یه مقدار از طلاهام رو فروختم تا شوهرم تونست قرض پدر و برادرش رو بده،من بخاطر شوهرم دادم اما ...
روزهای سخت میگذره...روزهای خوب میاد...خودت رو بخاطر پونصد تومن ناراحت نکن فدای یه تار موی نی نی ت...از این لحظه هم به روی خودت نیار که حقت رو خورده ...خدا بزرگه ...
[QUOTE=122526155]متاسفانه عروس کاری نمی تونه کنه این خانواده شوهره که انقدر قدرت و زور داره[/QUOTE بخدا تابستون رفتن مکه همه خرجشون رو شوهرم داد بعد یه سوغاتی کوچیک برا ما نیاورد
اخه درسته که شوهرم من با این وضعیت من که خروجش دوبرابر شده این همه بدهی اونا رو بده،بعد اونا مال خود ...
به خودت مسلط باش...یه روز بر می گردی و یاد میکنی این روزها رو میخندی الکی چه حرصی خوردم...روزهای سخت که موندگار نیستن ....امروز روز خوشحالی اونها ...فردا همروز شکوفایی تو و شوهرت هسته به خدا امیدوار باش...
روزهای سخت میگذره...روزهای خوب میاد...خودت رو بخاطر پونصد تومن ناراحت نکن فدای یه تار موی نی نی ت... ...
فقط واگذاری میکنم بخدا تازه الان هنوز پرواند هی زنگ میزنن به شوهرم پول بده،شوهرم هم بهشون گفته بود ندارم از کجا بدم من الان زنم هفته ای یه آمپول میزنه دونه ای ۸۰ موندم از کجا بیارم بخرم،بعد شما به جای اینکه کمک کنید زنگ زدین برا پول،بعد مادر شوهرم میگفت واجبه این امپولارو بزنی