دوستان،من مادرم دوران عقد که بودم برای شوهرم روز مرد یه سکه پارسیان ۱ گرمی گرفت،بعد شوهرم چون عقد بودیم داده به مادرش براش نگه داره اما مادر شوهرم الان همش میگه مال خودمه و به روی خودش نمیاره که مال شوهرمه،آیا این سکه حلاله،؟
خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
به خودت مسلط باش...یه روز بر می گردی و یاد میکنی این روزها رو میخندی الکی چه حرصی خوردم...روزهای سخت ...
من خو همه امیدم بخداست فقط از اون میخوام اما نمیدونی چقدر من حرف شنیدم از اینا،بخدا هی پدر شوهرم میگفت اگه من نباشم داود (شوهرم)هیچی نیس باید از خیابونا جمعش کنی
خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
من توقعی ندارم اما اونا هم نباید توقع داشته باشن،مامانش توقع داره اون قدر که شوهر من بهم پول میده به ...
عزیزم حرص نخور فقط واگذار کن به خدا. من خانواده ی شارلاتان شوهرمو که قول عروسی گرفتن داده بودن ولی نه عروسی نه سرویس نه کادو نه یه تیکه جهیزیه دادن و به خدا واگذار کردم. ظرف چند سال ورشکست شدن و مغازه شونو جمع کردن.