2777
2789
عنوان

مادرشوهر

295 بازدید | 33 پست

دوستان،من مادرم دوران عقد که بودم برای شوهرم روز مرد یه سکه پارسیان ۱ گرمی گرفت،بعد شوهرم چون عقد بودیم داده به مادرش براش نگه داره اما مادر شوهرم الان همش میگه مال خودمه و به روی خودش نمیاره که مال شوهرمه،آیا این سکه حلاله،؟

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه پسرش داده اگه پسرش ناراضی باشه حلال نیست پسرش  راضی باشه حلاله

پسرش داده براش نگه داره که بعدا ازش بگیره اما الان حریف نمیشه

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
راضی هست یا نه اینو بگو پسرش راضیه؟

نه

اگه بخشیده بهش مال خودش اگه نه حرام‌ حرام

منم مادر شوهرم انگشتر که مادرم خرید از بیشعوری فامیل که دادند بهش گذاشت جیبشو رفت هرچیم میگم بده نمیده میگه خونتون گم کردم😐

هیچ
ببین اون سکه دیگه مال شما نیست چون شما هدیه دادی رفته اون سکه مال شوهرته  شوهرت راضیه یا نه ؟ ...

شوهرم حریف نمیشه بگیرش،خو یک گرمی هست دیگه الان چهارصد یا پونصد پولشه