2777
2789

برای من دعا کنین .عشقم باهام آشتی کنه.بهش برسم .ای خدا اگه مانعی بینمونه راضی بشه خداجونم .همه چیو حل کن خواهش میکنم هرکی فرستاد لایک کنه.الهی امین

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایت الکرسی خوندم❤

فدات بشم .

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

صلوات +حمد+توحید+کوثر+ایت الکرسی

۱۴یاودود

۱۰۰ یا علی 

۵۰ بسم الله الرحمن الرحیم 

انشالله برسی ب مراد دلت خانوم جون💕

اگه دوسداشتی برای امضای منم با دا پاکت دعا. کن 

که منم ازدواج کردن و داشتن زندگی پایدار و موفق با عشقم,س, رو میخواد😍❤️مچکرم ازت

💚خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت💚
صلوات +حمد+توحید+کوثر+ایت الکرسی ۱۴یاودود ۱۰۰ یا علی  ۵۰ بسم الله الرحمن الرحیم  انشال ...

الان اينايى كه گفتى رو ميفرستم ايشالله فردا بيام پيامتو ريپلاى بزنم بگم عشق منم برگشت 

الان اينايى كه گفتى رو ميفرستم ايشالله فردا بيام پيامتو ريپلاى بزنم بگم عشق منم برگشت 

من همینطوری ب زبونم اومد برات خوندمشون سختته نگو شما همین ک دعا کنی کافیه 

انشالله عزیز 

من همینطوری ب زبونم اومد برات خوندمشون سختته نگو شما همین ک دعا کنی کافیه  انشالله عزیز

الهى عزيزم دستت درد نكنه ايشالله كه به عشقت برسى ❤️

عشق من كه يك ماهه رفته اصلا بهم محل هم نميذاره 

نه پيامى هيچى

با اينكه اونم منو دوست داشت ولى بينمون بهم خورد

اینارو زیاد بخود 

یا ودود ۱۰۰۱ بفرس خوبه 

سعی کن هر روز بگی 

ذکر بسم الله الرحمن الرحیمم میگن خوبه از یکشنبه باید ش شه 

من این هفته ک گذشت گفتم ولی اینکه یه روزشو جا گذاشتم باید ازدوباره شروع کنم 

و اینکه تو نت درموردش بزنی تمیز توضیح داده

اینارو زیاد بخود  یا ودود ۱۰۰۱ بفرس خوبه  سعی کن هر روز بگی  ذکر بسم الله الرحمن ا ...

چشم خداخیرت بده

اینارو زیاد بخود  یا ودود ۱۰۰۱ بفرس خوبه  سعی کن هر روز بگی  ذکر بسم الله الرحمن ا ...

مرسى عزيز دلم خيلى لطف كردى ايشالله خدا حاجت دلت رو بده ❤️🙏🏻

ميخونم همه ى اينارو 

ايشالله كه منم حاجت روا بشم