2821
2789
عنوان

پسردارشدن

234 بازدید | 21 پست

سلام خانمای عزیز . من تازه عضو سایت شدم . میخواستم برای بارداری اقدام کنم . خدا رو شکر یه دختر دارم . اگه خدا بخوادمیخوام  رژیم برای پسر بگیرم . کسی از دوستان هست مثل من باشه . یا یه لینکی که دوستان اقدامی تبادل نظر میکنن رو برام بفرستید . ؟

الان میان میخورنت 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

من چند شب پیش خواب دبدم یه پسر خوشکل بدنیا اوردم..کسی تعبیرشو میدونه

دیو ها وجود دارند من دیو ترسناکی به نام افسردگی میشناسم..بعضیا بدنشون ویتامین شعور کم داره ..کاربر قدیمی ام انقد منو نترکونین😠

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من چند شب پیش خواب دبدم یه پسر خوشکل بدنیا اوردم..کسی تعبیرشو میدونه

من قبل از باردار شدنم خواب دیدم یکی یه پسر میده بهم میگه بهش شیر بده 

قصد بچه دار شدن نداشتم ولی چند وقت بعد فهمیدم باردارم ،بچم هم همون پسر بود😍

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

واقعا رژیم تاثیر داره؟      من خودم خیلی پسر دوست داشتم  وخداهم بهم داد......ولی میگن اگه قبل از ۳ماهگی ب ی انار آیت الکرسی بخونی و بخوریش پسر میشه....ولی بازم  دست خداست 

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
من قبل از باردار شدنم خواب دیدم یکی یه پسر میده بهم میگه بهش شیر بده  قسط بچه دار شدن نداشتم و ...

چه جالب خدا حفظش کنه برات

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰