2777
2789
عنوان

پسردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 21 پست
منم تو اين سايت گفتم بچه پسر دوست دارم خوردنم.انگارهركي پسردوست داره جاهله!

منم نمی دونم فازشون چیه 

خب طبیعیه ادم دختر داشته باشه دوست داره دومی پسر باشه ،تا میای میگی پسر دلم می خواد میان میگن چرا از همجنس خودت بدت میاد😕

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شوهرتون بايد رژيم بگيره،پسر شدن بچه به قوي بودن اسپرم مرد مربوط ميشه

هر دو باید رژیم بگیرن ،محیط رحم هم باید گرم باشه و بدون عفونت 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
منم تو اين سايت گفتم بچه پسر دوست دارم خوردنم.انگارهركي پسردوست داره جاهله!

وای یه نفرعکس یه دختر گذاشته بود که چقدرنازه و خوشگله و...نگفت کیه هرکس نظرشو گفت منم گفتم پسرای من ازاین خوشگل ترن یهو گفت بزار بزرگ بشن پسرات اونوقت منت اینو میکشی😐

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
صد البته عزیزم . ولی خدا خودش گفته از من بخواید صلاح بدونم میدم صلاح ندونم نمیدم . منم تلاشمو میکنم ...

عزیزم توکتاب ریحانه بهشتی قبل ازچهارماهگی دستوراتی برای جنسیت داره 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊