سلام خانمای عزیز . من تازه عضو سایت شدم . میخواستم برای بارداری اقدام کنم . خدا رو شکر یه دختر دارم . اگه خدا بخوادمیخوام رژیم برای پسر بگیرم . کسی از دوستان هست مثل من باشه . یا یه لینکی که دوستان اقدامی تبادل نظر میکنن رو برام بفرستید . ؟
منم تو اين سايت گفتم بچه پسر دوست دارم خوردنم.انگارهركي پسردوست داره جاهله!
وای یه نفرعکس یه دختر گذاشته بود که چقدرنازه و خوشگله و...نگفت کیه هرکس نظرشو گفت منم گفتم پسرای من ازاین خوشگل ترن یهو گفت بزار بزرگ بشن پسرات اونوقت منت اینو میکشی😐
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
صد البته عزیزم . ولی خدا خودش گفته از من بخواید صلاح بدونم میدم صلاح ندونم نمیدم . منم تلاشمو میکنم ...
عزیزم توکتاب ریحانه بهشتی قبل ازچهارماهگی دستوراتی برای جنسیت داره
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊