2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 130 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ برخوردی کردی گلم؟من مجردم اما دوس دارم بدونم

من ۳۲ سالمه ۱۴ سالگی ازدواج کردم اوایل شوهرم یه باربهم خیانت کرد گفتم طلاق میخوام خیلی التماس کرد گفتم شرطش اینه که منم یه باربهت خیانت کنم تاتوهم مزش وبچشی قبول کرد منم تلافی کردم الان دیگه بدبخت دست ازپا خطا نمیکنه خخخخخ

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچها بنظرم بخشیدن کار درستی نیست چرا همیشه باید زن کوتاه بیاد،بعضیا بهش میگیذ بره مسافرت واقعا تا کی باید زن تحمل کنه،ذاره میگه بار اولش نیست و پنججج باره اصلا این اقا ممکنه بااین خانمه چندساله هست و ایشون الان فهمیدن،بنظرم بهتره خونواده ها در جریان باشن و از ریشه اگه قراره مشکل حل بشه درست بشه

خدایا شکرت🙂❤
ای وای ینی جدی توام انجام دادی؟؟🤣 

آره به خدا

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
چ برخوردی کردی گلم؟من مجردم اما دوس دارم بدونم

اوایلش تصمیم طلاق گرفتم جدی .اما بعد با مطالعه و پیدا کردن راه و روش و تجربه دیگران ب این نتیجه رسیدم ک جدایی تنها راه حل نیس.خوش اخلاق شدم بهش زیاد گیر ندادم دیگه مثل قبل دنبال جاسوسی تو گوشی و ..نبودم نیازاش برطرف میکردم .بیشتر از همه برا خودم ارزش قائل شدم و بیشتر ب خودم میرسیدم و هرچیزی لازم داشتم بهش میگفتم و اگه میدیدم در توانشه اجبارش میکردم برام فراهم کنه

اره اما نه اینکه بااین شوهر بره،قضیه مشهد در نظرت باشه و سوعاتی😆

والا من ساده ام‌ چ نیدونم ... 

باز اینا خوبه مچ شوهراشونو میگیرن... والا من الان شوهرم خیانت کنه نمیفهمم..🙄😶

ب من میگه داری گندش میکنی نه بابا هر دفعشم میدونستم دیگه جونم ب ببم رسیده میگه ب خاطر بهمون ب کسی نگ ...

میگفتی اگه مچ منو بگیری منم خیانت بکنم باز همین حرفو میزنی؟من ب شخصه چون بار اولش نیست میگم باید خونواده ها بفهمن تا ایشون یا درست بشه یا شما راهتو پیدا کنی

خدایا شکرت🙂❤
والا من ساده ام‌ چ نیدونم ...  باز اینا خوبه مچ شوهراشونو میگیرن... والا من الان شوهرم خیانت ک ...

خوش به حالت😊