بچه از ساعت ۱۱متوجه شدم دیروز همسرم با دوست دختر قبلی در تماسن الان التماس میکنه ک نگم ب کسی ولی خیلی بخشیدمش نمیتونم ب نظرتون چ کار کنم دارم سکته میکنم
بابا من از همه لحاظ بهش میرسم حتی خودش مونده ک من آنقدر فعال و پر انرژی و س ک س هستم ولی نمیدونم چرا شناسم بده بخدا همیشه رضایت اون برام آلویت بوده تا خودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۳۲ سالمه ۱۴ سالگی ازدواج کردم اوایل شوهرم یه باربهم خیانت کرد گفتم طلاق میخوام خیلی التماس کرد گفتم شرطش اینه که منم یه باربهت خیانت کنم تاتوهم مزش وبچشی قبول کرد منم تلافی کردم الان دیگه بدبخت دست ازپا خطا نمیکنه خخخخخ
عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
بچها بنظرم بخشیدن کار درستی نیست چرا همیشه باید زن کوتاه بیاد،بعضیا بهش میگیذ بره مسافرت واقعا تا کی باید زن تحمل کنه،ذاره میگه بار اولش نیست و پنججج باره اصلا این اقا ممکنه بااین خانمه چندساله هست و ایشون الان فهمیدن،بنظرم بهتره خونواده ها در جریان باشن و از ریشه اگه قراره مشکل حل بشه درست بشه
اوایلش تصمیم طلاق گرفتم جدی .اما بعد با مطالعه و پیدا کردن راه و روش و تجربه دیگران ب این نتیجه رسیدم ک جدایی تنها راه حل نیس.خوش اخلاق شدم بهش زیاد گیر ندادم دیگه مثل قبل دنبال جاسوسی تو گوشی و ..نبودم نیازاش برطرف میکردم .بیشتر از همه برا خودم ارزش قائل شدم و بیشتر ب خودم میرسیدم و هرچیزی لازم داشتم بهش میگفتم و اگه میدیدم در توانشه اجبارش میکردم برام فراهم کنه
ب من میگه داری گندش میکنی نه بابا هر دفعشم میدونستم دیگه جونم ب ببم رسیده میگه ب خاطر بهمون ب کسی نگ ...
میگفتی اگه مچ منو بگیری منم خیانت بکنم باز همین حرفو میزنی؟من ب شخصه چون بار اولش نیست میگم باید خونواده ها بفهمن تا ایشون یا درست بشه یا شما راهتو پیدا کنی