2777
2789
عنوان

خیانت

1278 بازدید | 130 پست

بچه از ساعت ۱۱متوجه شدم دیروز همسرم با دوست دختر قبلی در تماسن الان التماس میکنه ک نگم ب کسی ولی خیلی بخشیدمش نمیتونم ب نظرتون چ کار کنم دارم سکته میکنم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من یه دوستی داشتم اصلا به روی شوهرش نیاوردوفقط سکوت میکردآخرشم شوهره به غلط کردن افتادو دور هر چی خیانته خط کشید دوستم میگفت به خاطراینکه من هیچی نگفتم شوهرم بیشتر داشت دق میکرد

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
دارم میمیرم خالم ب هم میخوره وقتی صداش رو میشنوم 

خیلی حس بدیه متاسفم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
اووووففففف واسه ی اوم خائن میخوای میخوای سکته کنی؟ جون بدی؟ اکه وفادار بود چ میکردی؟ 🤔 بزن در ک ون ...

موافقم👍👎

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

جالبه واقعا ... به شخصی که بدترین ضربه رو از خیانتش خورده التماس میکنه به کسی نگووو  بگو بدبخت تو باید به پای من بیفتی چیکار بقیه داری اخه .... من باید تورو ببخشم تو به فکر کی ای الان 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...