2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من من من .دوس دارم خودمو بکشم یا صب از خواب نشم.متنفرم از عقد و شوهر.پنج ماهه فقط دارم عذاب میکشم و ...

مشکلتون چیه برا من چند وقته همسرم رفیق باز شده یکم اخلاقای قبلش خوب شده اینو دیگه نمیتونم تحمل کنم برا من کم وقت میزاره

من دو شب پیش خواب دیدم با یکی عقد کردم میخوایم جشن عروسی بگیریم😆تو خواب پشیمون بودم همش میخواستم همه چیو خراب کنم😕وقتی بیدار شدم فقط گفتم خدا  یا شکرت که خواب بود😂😂حتی طرفو نمیشناختم😂😂😂

(فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

مشکلتون چیه برا من چند وقته همسرم رفیق باز شده یکم اخلاقای قبلش خوب شده اینو دیگه نمیتونم تحمل کنم ب ...

من خودم مشکل دارم اون نه رفیق بازه نه معتاده نه دسن بزن داره البته شاید تو عقد اینطوریه‌ولی من نمیتونم دوسش داشته باشم با اینهمه خوبیش.حسی بهش ندارم

خیلی بده کم مونده به عروسیمون کی تموم میشه این دوران راحت شم یه جوری میگفتن دوران شیرینیه من که اصلا ...

مونده به خودت بیخیال بشین و از فرصتها خوب استفاده کنین لذت ببرین عمر کوتاهه دنیا  ارزش نداره دعوا کنین ثانیه ها میرن قدرشو بدون