2454
2561
عنوان

زندگی نکردم

974 بازدید | 32 پست

سلاام 

بچه ها خیلی وقته ک افسردگی دارم حتی این اواخر روزی 13 14 ساعت میخابیدم بقیه ی روزو هم منگ بودم 

مرده ی متحرک 

هیچوقت شاد نبودم و خیلی چیزا رو تجربه نکردم وقتی میگم زندگی نکردم واقعا زندگی نکردم 

چجوری با وجود مشکلات زندگی میکنین؟

ی روز عصابم خورد شد همه ی قرصا رو ریختم سطل اشغال 

و الان نزدیک ی سال میشه 

چجوری ب زندگی عادی برگردم ؟

خیلی دلم میخاد مثل بقیه ی دخترا باشم 

باورتون میشه تو این 18 سال فقط 6 تا لاک داشتم ک 4تاشو مامانم گرفته بوده 

یا هیچ مدل بافت مویی بلد نیستم 

روزام خیلی کسل کننده اس 

حتی از اسم کرم ها نمیدونم 

ی خط چشم هم بلد نیستم بکشم 

خاله زنک بازی بلد نیستم غیبت کردن بلد نیستم 

چیکار کنم ؟

عزیزم 18سالته ینی؟

خب مشکلتو بگو گلم 

مشکلت چیه؟ درس نمیخونی؟

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!

منم بافت بلد نیستم .ارایش کردنم بلد نیستم  لاک هم خیلی ندارم .ببخیال اینا که دلیل افسردگی نیست .منم همش دوس دارم بخوابم هلاک خوابم ولی هرچی رو تلقین کنی بدتره با ادمای شاد بگرد

خدایا شکرت که روز تولدم سوپرایزم کردی و یه نی نی بهم دادی....بابت همه ی نعمتایی که دادی هرچقدر شکر کنم بازم کمه....خدایا مرسی.....خدایا این اتفاق خوبو برای همه ی خانمای چشم انتظار نی نی به وجود بیار      میشه دعا کنید تودلیم یه پسر سالم و صالح و اروم و ناز و تپل باشه🤗🤗(نینیم پسره😍😍😍خدایا بازم مثل همیشه شرمندم کردی و من موندم چجوری شکر این همه نعمتو به جا بیارم )

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

والا من تا 6 ماه پیش وازم ارایش نداشتم الان 6 ماهه کهعقد کردم لوازم خریدم خط چشمم الان یک ماهه تمرین میکنم یاد گرفتم...بنظرم به ببین تو چه چیز استعداد داری همونو پیگیر شو ...چهارتا کلاس برو فایلای انگیزشی گوش کن ...اینایی که شما میگی اصلا مشکل نیس...تازه زندگی نکردن هم نیس

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  
2571
عزیزم 18سالته ینی؟ خب مشکلتو بگو گلم  مشکلت چیه؟ درس نمیخونی؟

اره 

مشکلمو گفتم ک هیچوقت مثه ی ادم زندگی نکردم حالا چجوری میتونم مثه بقیه باشم ؟

اره دانشگاه میرم فک کنم شانسی قبول شدم ولی درس نمیخونم ک ب زور ک پاس بشم 

کتاب بخون گلم کتاب های مفید. خط چشم و این چیزا بلد باشی یا نه مهم نیست. برو باشگاه. لباس‌های شیک اما ساده بپوش. ورزش کن نقاشی بکش شعر گوش کن ترانه زمزمه کن برو استخر پیاده روی اینها روحت رو آزاد میکنه

چرا پیش یه روانشناس نمیری؟

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!
والا من تا 6 ماه پیش وازم ارایش نداشتم الان 6 ماهه کهعقد کردم لوازم خریدم خط چشمم الان یک ماهه تمرین ...

عزیزم 3ساله ک پیشروانپزشک میرم 

و از بچگی افسردگی داشتم 

منم نگفتم لاک و بافت مو نداشتن نشونه ی افسردگیه (فقط خاستم شبیه بقیه باشم )گفتم از کارای دخترونه شروع کنم 

چجوری یاد گرفتی ؟

2456
چون 3سال رفتم و روانپزشکا باور کنین دیوونه تر از منن  و لینکه اونا فقط ریشه یابی میکنن  ...

از زندگی کردن چی میخوای یاد بگیری بگو ما بگیم

عزیزم 3ساله ک پیشروانپزشک میرم  و از بچگی افسردگی داشتم  منم نگفتم لاک و بافت مو نداشتن ...

انقد کشیدم تا تونستم  خواستن توانستن است ازین خط چشم ماژیکیا بگیر البته به فروشنده اش بگو قطع و وصلی نداشته باشه 

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  
2568
از زندگی کردن چی میخوای یاد بگیری بگو ما بگیم

اینکه منم مثه بقیه هم سنو سالام باشم 

واقعا هیچی بلد نیستم ها و نگاه هم نکردم چون بیشتر اوقات تو اتاقم خودمو حبس کرده بودم ماهی ی بار هم بیرون نمیرفتم 

عزیز.یک پیشنهاد دوستانه برات دارم.

موضوع سبک زندگی شاد  اُستاد شجاعی رو گوش کن.تمامش رو.تاکید میکنم تمامش رو ،نه اینکه یکی ،دوتا رو گوش کنی ،باز رها کنی.

آدرس کانالشون تو امضام هست.موضوع رو تو کانالشون سِرچ بزن.

برات آرزوی شادی  وآرامش میکنم.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
اینکه منم مثه بقیه هم سنو سالام باشم  واقعا هیچی بلد نیستم ها و نگاه هم نکردم چون بیشتر اوقات ...

بقیه اگر خودشون بلد نیستن حداقل کساییو دیدن ک بلدن 

اما من ب هیچ چی نگا نمیکنم (ن میبینم ن گوش میدم 

والا من تا 6 ماه پیش وازم ارایش نداشتم الان 6 ماهه کهعقد کردم لوازم خریدم خط چشمم الان یک ماهه تمرین ...

چجوری خط چشم کشیدنو یاد گرفتی من هرچی میکنم شبیه ادنای معبد امون میشه خط چشمم

خدایا شکرت که روز تولدم سوپرایزم کردی و یه نی نی بهم دادی....بابت همه ی نعمتایی که دادی هرچقدر شکر کنم بازم کمه....خدایا مرسی.....خدایا این اتفاق خوبو برای همه ی خانمای چشم انتظار نی نی به وجود بیار      میشه دعا کنید تودلیم یه پسر سالم و صالح و اروم و ناز و تپل باشه🤗🤗(نینیم پسره😍😍😍خدایا بازم مثل همیشه شرمندم کردی و من موندم چجوری شکر این همه نعمتو به جا بیارم )

اول از همه برای خودت ی تگیه گاه بزرگ داشته باش.خدا رو همیشه شکرگذاری کن بااین تمرین شروع کن هرروز صبح ک از خووب بلند میشی تو رخت خواب ی شکرگذاری کوچیک انجام بده

دوم اینکه خودتو مشغول کن مثل کلاس مدیتیشن ک خیلی برای درمان افسرگیت خوبه.

سوم اینکه تا زمان درمان هرهفته تفریحاتی برای خودت داشته باش .پیاده روی..پارک ..سینما...شهربازی و..

چهارم کار معنوی انجام بده مثل کمک به دیگران عشق ورزیدن و..

پنجم با دوستات دورهمی ماهانه داشته باش.دوستاتم ادمای مثبتی باشن باهرکسی دوست صمیمی نشو

2577