2777
2789

دیشب مهمونی بودم هرکسی منو دیده هی میگه عروسی کن همه چیز داره گرون میشه

انگار خودمون عقلمون نمیرسه

میگم فعلا شرایط اقتصادیش جور نیست برامون

میگن اقتصاد چی

عروسی رو باباش بگیره وسایل هم کمکش کنن

خونه هم ی چیز ساده باشه

واقعا حالم بهم میخوره از اینکه هر سری دارم توضیح میدم قرار نیست پدرش کمکی کنه و فقط خودمونیم و هی تکرار میکنن

دیشب اینقدر گریه کردم که حد نداره گفتم من نمیام مهمونی

با زور کتک منو بردن

وقتی خانوادم نمیفهمن من واقعا توقع الکی از بقیه دارم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کتکت میزنن؟

عادی شده دیگه

بعدم میگن چرا از خونمون فراری شدی تو ۱۷ سالگی دلت ازدواج خواست

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

لبخند بزن و بگو باشه

اره تو فکرشیم زودتر اینکارو بکنیم

چرا انقدر اهمیت میدی بهشون؟ تایید کن حرفاشونو بره حرص خوردن داره

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

الکی حساسی هر چی میگن فقط گوش کن و حتی به ذهنتم نسپر برات مهم نباشه لتزم به جواب هم نیست

واقعا نمیتونم عصبی میشم

اگه یبار دوبار بود تا بگم ایرادی نداره

ولی هرررر دفعه تکرار میشه

واقعا نمیتونم عصبی میشماگه یبار دوبار بود تا بگم ایرادی ندارهولی هرررر دفعه تکرار میشه

فقط بگو انشالله

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چرا برات مهمه؟ بزار بگن

نمیشه برام مهم نباشه عصبی میشم

به اونااااااااا چه بهههههه اووووونننناااا ههههییییچچچچ ربطططییی ندارههههههههههههههه اوف به چه زبونی ...

بچه های خودشون همه دوسال عقد بودن ایرادی نداشت ولی به من که رسید هی میکوبنش تو سرم

لبخند بزن و بگو باشهاره تو فکرشیم زودتر اینکارو بکنیمچرا انقدر اهمیت میدی بهشون؟ تایید کن حرفاشونو ب ...

چقدر لبخند بزنم؟

چند دفعه؟